Plus size модел свали 110 кг., заплашват я с убийство

Била вдъхновение за мнозина, сега ги предала
21 окт 2016 11:22,
15
Plus size модел свали 110 кг., заплашват я с убийство
След и преди. Снимка: Instagram

Когато един модел, известен като plus size (такъв с по-едри форми), отслабне, е нормално да има разочаровани и критици. Все пак този тип модели вдъхновяват стотици хиляди едри жени по целия свят.

Но едни критици стигнаха доста по-далеч, след като моделът Роузи Меркадо свали...110 кг.

След като се появи на публични места след отслабването си, което включвало и хирургическа намеса, Роузи започнала да получава смъртни заплахи. Други пък й казвали, че трябва да се самоубие.

"Бивши фенове ми писаха да скоча от някой мост или да се самоубия по друг начин", разказва тя, цитирана от "Метро". Активистите, борещи се срещу стигмата към пухкавите жени, вече я мразили.

"Промених начина си на живот, а това за мен означаваше свобода, а не някой размер дрехи", обяснява вталения вече модел. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега защо пак да не е вдъхновение? Вдъхновение за всички с наднормено тегло, че и те могат да отслабнат?! Ама май е по-лесно само да се плюска по цял ден и да се лае срещу всяка, която не иска да е прасе като тях.... изисква се много сила, кураж и воля, за да постигнеш това, което тази жена е постигнала... но пак казвам, най-лесно е да се лежи по цял ден и да се яде.
11
1
 
8
 
! Отговори
amy преди 7 години
Затлъстяването е опасно и не трябва да се рекламира, а да се ограничава и даже санкционира! Същото важи и за подтикването към поднормено, застрашаващо здравето тегло. (Това го казвам аз, жена с 3-4 наднормени килца. Тежат ми и е кофти!)
10
4
 
2
 
! Отговори
ff преди 7 години
10, ангелите на Виктория са прекалено кльощави. Но и така са приятни за окото :)
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е нужно да си анорексич1но слаб, за да си модел, анорексични са обикновено манекенките. Ако не вярвате вижте например моделите на Vikroia's Secret - страхотни мадами, стегнати, добре оформени, личи си, че тренират, а не са скелести закачалки за дрехи. Така че тия дето я заплащват и лобират против моделите, които не са 200 кила, да хванат да отслабнат заради здравето си, а не да гледат в чуждата чинийка!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебеланите са злобнички, защото знаят, че нямат воля да отслабнат. А пък им е и вкусно..Красиво е когато е здравословно. Ама модели, които като седнат не могат да станат без помощ... мерси.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приличала е на туркиня, а сега прилича на човек
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хранителната Индустрия загубила поредното рекламно лице, естественно, че ще е я заплашват.
5
0
 
11
 
! Отговори
Изпънат преди 7 години
Сега вече си е за яко лашкане.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вдъхновяват не е точна дума а по-скоро успокояват. Задните части на J Lo успокояват всички дебело..зи дами, но те никога няма да бъдат J Lo, а само едни дебело..зи женици. Нали знаете вица за Beyonce дето изпяна "Single ladies" и се прибрала при Jay Zq, като оставила всички гглупачки да се въртят в кръг
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След отслабването е станала много хубава жена.
2
4
 
53
 
! Отговори
Men преди 7 години
Депресирани прасета завиждат на жената, че е намерила сили да свали излишните 110 килограма сланина.
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на феновете да им е хрумвало, че може да го е направила за да спаси живота си? И аз нямам нищо против по-пълните хора, но когато килограмите са толкова много, че положението е отслабваш или умираш, е тогава е нормално човек да вземе спешни мерки и да се погрижи за живота и здравето си.Въпросът не е само във външния вид, а в това, че хората с много килограми са заплашени от сериозни заболявания.Щом е отслабнала с 110 кг означава, че е била поне 170-180, което крие сериозен риск.