Вижте най-скъпият кемпер, струва само 420 хиляди евро

Разгледайте отвътре този "дворец" на колела
23 окт 2016 12:35, Теодора Драгоева
15
Вижте най-скъпият кемпер, струва само 420 хиляди евро
Снимка: SWNS

Представяме ви най-луксозната къща на колела в света, чиято цена е 378 хиляди британски паунда или към 420 хиляди евро.

Въпросният кемпер с марка Morelo може да се похвали с подово отопление, двойна спалня, баня с тропически душ, панорамен покрив и дори с гараж за един автомобил.

Луксозният кемпер разполага със сателитна телевизия и добре оборудвана кухня. Двигателят на ултра модерната къща на колела пък може да се сравнява с този на Lamborghini Aventador.

Morelo The Empire Liner ще бъде показана на британците на изложението в Motorhome & Caravan Show 2016, което ще се проведе в град Бирмингам тази седмица.

От фирмата споделят, че са прекарали почти една година в проектиране и разработване на новия луксозен кемпер, който би трябвало да впечатли всички ентусиасти, които се вълнуват от каравани и кемпери и в същото време обръщат внимание на детайла.

Вижте снимки на кемпера в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Не знам дали е за богатите американци или за бедните американци, ама подобен автобус-кемпер-каравана го имаше във филма "Запознай се с нашите" или по-скоро следващия филм от поредицата.Кемперът беше на Робърт Де Ниро, в ролята на пенсиониран агент от ЦРУ.И естествено като такъв, беше приказно богат а и неговият кемпер беше оборудван със специална техника, СРС-та и какви ли още не чудеса!
14
0
 
0
 
! Отговори
пълен член преди 7 години
схванах
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До: номер 10В началото не ти разбрах идеята, но сега ми просветна вече.Все тая. По същата логика "Вашингтон" трябва да се казва "Уошингтън", "Неапол" трябва да му казваме "Наполи", а да не говорим че Рим трябва да се казва "Рома"!Това последното обаче е много политически объркващо щото прилича на столицата на една наша малцинствена група.Аре, нема нужда.Кемпер си е кемпер на български и няма нищо лошо в това.И британската лира не е "паунд".
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До: номер 10"''КЕМПЕР"- ТОВА СИ Е КАРАВАНА А САМАТА ДУМА ИДВА ОТ КЪМПИНГ И Е РЕДНО ДА Е КЪМПЕР МНОГО АНГЛОЕЗИЧНИ СТАНАХА ДРАСКАЧИТЕ НИ"То щото "КАРАВАНА" си е чисто българска дума нали?Също както и "КАБРИОЛЕТ" е чисто българска думичка ;-)
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До: номер 7"А и това с гаража в него ми се струва тъпня!"Нали? Все едно както американците Лунния Ровър са го сгънали в Лунния Модул на кораба Аполо!
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
''КЕМПЕР"- ТОВА СИ Е КАРАВАНА А САМАТА ДУМА ИДВА ОТ КЪМПИНГ И Е РЕДНО ДА Е КЪМПЕР МНОГО АНГЛОЕЗИЧНИ СТАНАХА ДРАСКАЧИТЕ НИ
9
0
 
4
 
! Отговори
Зиг преди 7 години
До ВераНа бас, че още се чудят какво имаш предвид :D :D :D
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Кемпер определено не е за изпаднали хора. Далеч по скъпо удоволствие е от стандартните хотелски кутийки на които се 'наслаждаваш'
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А и това с гаража в него ми се струва тъпня! Първо че няма място за излизане от колата и второ, за какво да караш 1 тон безполезен товар.Като това място може да се направи мазе с буркани и бъчва вино.
6
0
 
9
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 7 години
Пердетата са много ***, не ми харесват. Не давам повече от 300 хиляди за това нещо с тия пердета!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кемпер" по принцип е или хипаркса история, или е за изпаднали хора. Сега си представете колко йипита броят по половин милион евра, за тая глупост.И преди да плюете - представете си - вие сте мултимилионер - ще се качите ли в барака на колела и да се затъркаляте насред гората, където да стоите седмица?!? Аз не познавам човек, който да има пари и да направи такова нещо(по-скоро си купуват яхти).
4
0
 
10
 
! Отговори
Вера преди 7 години
Дали можете да си оправите граматическата грешка в заглавието, ако обичате?
3
1
 
11
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Тая Теодора по-*** статия не можа ли да измисли!
2
1
 
8
 
! Отговори
Перничанин преди 7 години
Колко харчи на 100 км ? Газово може ли да се сложи ?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е,и?