Тик, так... "Циферблат" – кафето, в което плащаш... времето

Ядете и пиете на корем – но плащате само 6 пенса за минута!
Обновена: 24 окт 2016 17:09 | 24 окт 2016 15:00,
3

Снимка: Ziferblat Edge St, Facebook

В Манчестър и Ливърпул бяха открити кафенета от веригата "Циферблат", в които се консумира на корем, а се плащат само 6 пенса за минута престой, съобщава "Дейли мирър".

Клиентите записват точния час и минута на пристигането си в заведението. След това те могат да си поръчат на воля ядене и пиене, като същевременно могат да ползват и безплатната високоскоростна безжична интернет връзка.

Някои от посетителите се опитали да надминат себе си, изтъква собственикът на веригата Колин Шентън. Те се натъпкали скоростно до насита само за три минути, като на излизане платили само 18 пенса. Други пък не бързали никак да излизат. Един от клиентите, който пишел книгата си в кафенето, изкарал там 11 часа.

Според г-н Шентън ценовият механизъм на неговите заведения е уникален, пише БТА. Никой клиент не може да бъде спрян да си поръчва, стига да изконсумира това, което е заявил. Заведенията се радват на голям успех и печелят от наплив на клиентела. Според г-н Шентън подобни кафенета няма да могат да бъдат открити в Лондон, тъй като наемите за заведенията там са много високи и една минута престой би струвала не 6, а 25 пенса!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Путлераст от Атаклъ преди 7 години
Пфу, англосаксонски евроатлантически ценности. А у нас в Росии по 1 копейка возмьот для 1 полной час водка пит и кушат. Как сказал наший Бог Путина - еврогейцев
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано да сервират и ракия.