Вървите ли към финал на връзката си?

Вижте 7 знака и дали пък не е най-доброто решение
24 окт 2016 23:00, Теодора Драгоева
16
Вървите ли към финал на връзката си?
Снимка: Outnow.ch

Понякога човек прави няколко неуспешни опита връзката му да потръгне, но тя продължава да си буксува.

От външната страна взаимоотношенията може да изглеждат добре, но в душата на единия (или и на двамата) партньор да се е загнездила идеята, че може би извън тази връзка ще е по-щастлив или че докато е в тази връзка, изпуска нещо по-хубаво и специално или пък че заслужава повече.

Появи ли се подобна мисъл в главата на човек, едва ли връзката му ще оцелее още дълго време.

Ето и 7 знака, че сте на път да се откажете от нея, с надеждата да откриете любовта, която заслужавате:

1. Постоянно се извинявате за поведението на партньора си

Ако се преструвате на щастливи с половинката си, вероятно се опитвате да убедите всички хора около себе си, че връзката ви е стабилна, а всъщност прикривате истинския проблем.

Ако постоянно защитавате партньора си за поведението му като казвате, че той е „просто объркан" или че „преминава през труден етап", вие всъщност насърчавате тези негови действия. Постепенно нещата ще се влошат и вие няма да сте готови да простите всичко.

2. Вече не се чувствате вдъхновени от връзката

Ако усещате, че връзката ви е стигнала и е затънала в блатото, значи вие вече не виждате положително развитие за тези отношения. Възможно е да започнете да си фантазирате за всички неща, които бихте могат да постигнете, ако не бяхте обвързани в момента. Може би други хора биха могли да ви мотивират да достигне целите си, но партньорът ви не го прави и знаете, че няма да го направи.

3. Мислите за изневяра

Някои хора не прибягват до тази крайна стъпка, докато все още са обвързани, но мечтаят за някаква вълнуваща изневяра, която да ги изтръгне от скучното ежедневие. Ако усещате, че сте склонни към флирт и че бихте могли да бъдете интимни с друг човек (освен с партньора си), вие вече сте се отказали от тази връзка, но може би още не го осъзнавате.

Останалата част по темата вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкаизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти познаваш ли, тази Жена? Говориш така сякаш знаеш, какъв и е дома. Дали е глуповата, меркантилна?! И дали е омъжена, обвързана и с кой?! Явно, нямаш почивен ден да си вреш носа, където не ти е работа.!?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е човечна, а е глупава или пък меркантилна.Що се отнася до розовия семеен живот на не малко от кръшкачите, ами така са се уредили. И никак не са малко. Това са просто едни патологични егоисти, но хитри.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остави илюзиите и се опитай да си подредиш дома.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този, трябва си изясни отношението с домашната Жена. Ако му е толкова "розов" живота с нея, няма да търси любов и утеха, извън дома. Що се отнася до другата тя провява изключителна преданост и разбиране към него. Не разбирам, защо си губи времето с него и толкова човечна, спрямо него?!
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изградил семейство ала-бала. И на база лицемерие, лъжа заблуда. И другата Жена е впъти по представителна . За това я познават, всички и знаят, че е с него. Дори внимават тя да непрегреши. Да го уведомят на секундата. Но на жена му нищо. Тези, които са наясно крият връзката им. Значи я одобряват, спрямо брака му който е някакъв фарс.
8
1
 
0
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Така е. Катурнало се гърнето - намерило си похлупака. Бракът и е сделка и по традиция, и според зодиака. Хората са различни. *** за едни е съкровище за други.
7
0
 
4
 
! Отговори
Цветан преди 7 години
Намерих снимка на мъжа ми, с друг мъж. Е, кво да правя?
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Амиии, това което пише Анонимен 4 е валидно само в някои случаи. Повечето кръшкачи умеят да прикриват забежките си, защото са си подредили точно такова семейство, каквото искат. Избрал си е женичка, която хем му харесва, хем е образцова у дома, хем не го е срам да се представя с нея там, където е средата му и пред хората, от които зависи.Само наивница може да си въобрази, че е значима, ако приеме да бъде "другата жена" в живота на такъв.Има и жени-кръшкачки, които си пазят съпрузите.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поредната *** статия - въреите ли на към края на връзката си ? да, ако мислите за край на връзката си. пффффф
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не.., не обича Жената с нея е заради децата. Дълго време, ако е около него изпитва раздразнение от нея. Става нервен, неспокоен. За това е с друга жена. Тя му дава спокойствие, хубав секс. Преди всичко му е прятел с който споделя. Когато, изпитваш известна раздразнителност от даден човек, трудно се води с него диалог. И още по-трудно се споделя, без притиснения. Живееш с някой, който ти е чужд. Просто е една даденост.
3
4
 
5
 
! Отговори
Хората са различни преди 7 години
Само мисли за изневяра, значи :)А какво да кажат хората, които изневеряват, но правят всичко възможно това да не се разчуе, защото държат на брака си и обичат брачната си половинка.Случва се и при двойки, които не са семейни. Може да кръшне, но държи на човека, с когото има сериозна връзка.
2
0
 
3
 
! Отговори
Astra преди 7 години
А според зодията как е?
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Токсична връзка, а именно правите непосилни неща, но получавате твърде малко. Колкото любов и отношение давате, толкова трябва да получавате. Не можете да накараш дамата да те обича, само когато е в настроение. Защото ти си на 100% прекрасния за нея.