Край на траура! Тайландските червени фенери пак светнаха

Труженици от всякакви полове очакват клиенти отново
25 окт 2016 21:12,
14

 Снимка: Reuters

Червените фенери в Тайланд отново се върнаха към нормален режим на работа след 10-дневен траур по повод смъртта на крал Пумипон Адулядет.

Тружениците бяха спрели работа на 13 октомври, когато почина 88-годишният крал, като знак на почит.

Сега траурът продължава, но в по-облекчен режим: проститутките облякоха къси минижупи, но в черно. Някои допълниха визията, като се облякоха като домашни прислужници.

"Доста е тихо. Всички са тъжни заради смъртта на краля", коментира 26-годишна труженичка. "Но ние трябва да печелим пари. Няма какво да правим, трябва да излезем и да привличаме клиенти отново", допълва тя.

24-годишният Ной, който е транссексуален, признава, че обича и краля, и държавата. Надява се армията да разбере положението им обаче.

"Баровете са отворени и травеститите се върнаха. Имаме бизнес и чакаме мъжете да се върнат", допълва той.

Въпреки че баровете и клубовете вече са отворени, осветлението в тях е намалено, музиката е по-тиха, а танци се разрешават само на закрито. Заведенията затварят вече в 12 ч. вместо в 2 след полунощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше преди време статия за секстуризма в Тайланд.Една от проститутките беше казала пред журналистката, че било проклятие да се родиш най-красивото момиче в семейството, защото това автоматически те обрича да издържаш цялото семейство, работейки като ***. Там безработицата и беднотията са страшни и родителите жертват едно от децата си, за да осигури поне храна за останалите, продавайки се. Така че не ми говори за избор!Избор имат нашите плей мейтпачаври, те съзнателно са в тази професия
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 7 години
EEEE добра новина
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"защото *****та има право на избор,"Ако си мислиш, че проститутката има избор, след като е попаднала в мрежите на организираната престъпност, има дългове към поне пет различни сутеньора, намира се често в чужда страна без пари и език и вероятно вече е зависима от хероин, това често също насилсвено, вероятно просто не знаеш нищо за проституцията.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"аз мога да кажа, че моралистите са едно от най-страшните неща в света"Не съм против проституцията поради някакви "морални" съображения. Страшна и тъжна е, защото най-често е унижение в резултат на безизходица, бедност и насилие и води до преживяване на още повече насилие. Хората в нея са често тежко психично болни, наркомани, дълбоко травматизирани, и не се възстановяват никога. Имам предвид не плеймейтките, а 99,9%, идващи от крайна бедност, изнудвани и бити и от сутеньори, и от "клиенти".
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ейййй най-после отвориха!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Проституцията е едно от най-страшните и най-тъжни неща на света.""......................и защо така реши ? аз мога да кажа, че моралистите са едно от най-страшните неща в света, защото *****та има право на избор,докато моралистите могат да са само моралисти докато не изкукат окончателно
4
0
 
10
 
! Отговори
Рв преди 7 години
Малиии, как може да се обърка човек там. Кофти че като набараш пакета вече ще е късно...
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
efukt . com / 21671_When_in_Thailand.htmlГледайте със звук, особено ако знаете английски е просто безценно. Коментарите също не са за изхвърляне. И по-бързо, преди модито да го е изтрил.
2
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проституцията е едно от най-страшните и най-тъжни неща на света.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бамааму, това всичко са мъже, на всички снимки! Бааааси!