Хванете го в крачка: 8 знака, че има емоционална афера

Емоциите са по-страшни от секса, настояват жените
4
Хванете го в крачка: 8 знака, че има емоционална афера
Снимка: Reuters

Изневярата не е просто секс. Много жени признават, че се страхуват повече от емоционалната изневяра, която е голям знак, че в отношенията им с половинката има сериозен проблем и скоро могат да бъдат заменени в живота му.

Емоционалната афера означава, че любимият ви човек истински се интересува от друга жена и то не просто сексуално! Желае да прекарва време с нея, мисли за нея и вероятно рисува в главата си някакво бъдеще с нея.

Помните ли как беше в началото на връзката ви? Представете си тази интензивност насочена към друга жена, докато "официално още сте заедно".

Как да разберете дали има от какво да се страхувате или тя наистина е "просто колежка":

1. Тя има специален рингтон

Обикновено човек поставя собствена мелодия на номера на някой, който му е важен и иска да го отличи от останалите. Ако "приятелката" има собствен рингтон, това е червено флагче.

2. Той има специални шегички с нея

Вероятно се оправдава, че те са възникнали поради факта, че прекарват много време заедно – в офиса/университета и т. н. Но ако дори не желае да ви ги обясни, а във ваше присъствие двамата постоянно си разменят реплики, които само те разбират, то очевидно търсят "собствено пространство и близост" дори във ваше присъствие.

3. Постоянно ви сравнява

И то на глас! На никого няма да му е приятно да бъде сравняван с друга жена, особено ако е в нейна полза. Това е индикация, че той я оценява по-високо от вас.

4. Инцидентно казва името ѝ, а има предвид вас

Това означава, че постоянно си мисли за нея. Лош знак, ама много лош!

Останалите знаци вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: сексизневери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като, започне да не ви понася. И това се отразява на секса и отношението към вас. Обижда ли ви, наранява ли ви? Всеки път не пропуска да ви накара да ревнувате. Сякаш изпитва блаженно удоволствие от това. Едно fuk you boy! Ще свърши добра работа. И да ходи си мърсува, нейде.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако тръгне на курсове за "усъвършенстване" ,после на още едни...и следващи....като му зачестят командировките...като се окаже,че е най-незаменим в работата си и всички се нуждаят от него още 2-3 часа след работа...като почне да си заспива всяка вечер рано,рано,уморен от работа......................абе,много са.трябва да си ***,друг да те подсеща накъде вървят нещата.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тъпо ама много тъпо
1
2
 
6
 
! Отговори
Женска солидарност преди 7 години
Ах, мръсникът мръсен!Ще кръшка, а?Бой с чехъла по главата, развод и му вземи апартамента! :)