А ти написа ли своето писмо до Дядо Коледа?

Добрият старец отвори пощенска кутия в Az-deteto.bg
2 дек 2016 09:20,
5
А ти написа ли своето писмо до Дядо Коледа?
Снимка: Az-deteto.bg

Остава по-малко от месец до най-хубавия и светъл празник – Коледа. Празничното настроение вече направо се усеща във въздуха, а блестящите коледни украси започват да се виждат навсякъде! При такова настроение децата няма как да не се замислят и какъв подарък очакват под елхата тази година.

Знаем, че Дядо Коледа вижда всичко, но със сигурност би било по-добре, ако му изпратите писмо. Така освен че ще сте сигурни, че ще получите мечтания подарък, ще поканите и коледния дух вкъщи.

За всички деца, които са на "ти" с модерните технологии, Дядо Коледа отново отвори и пощенската си кутия на Az-deteto.bg. И тази година детският сайт с радост ще приема интересните писма с желания за подаръци, след което с още по-голямо удоволствие ще ги предава на белобрадия старец. Той от своя страна ще ги прочете и ще каже на джуджетата да започнат подготовката на подаръците, защото Коледа съвсем неусетно ще дойде и няма никакво време за губене.

Затова намислете си подаръци, ако все още не сте го направили, и започвайте да пишете писмата си. И разбира се очаквайте своя желан подарък на Коледа.

Всяка година през коледната пощенска кутия в българския детски портал минават между 17 000 и 26 000 писма, но знайте, че белобрадият старец прочита всяко едно! Той не е забравил всички хубави думи, които възрастни и деца са казали за него, и помни всеки един поздрав отправен към него и джуджетата!

Az-deteto.bg кани всички - и малки, и големи, да напишат своето писмо. С помощта на мама и татко своето послание могат да изпратят и най-малките хлапета!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ислямския дядо коледа ?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще пиша до Дядо Мраз. Той е по- добрия дядо.
2
0
 
3
 
! Отговори
lily преди 7 години
Искам смартфон Sony от специалната серия в розово 610 лв. Казала съм го на наште, ама имай го предвид, Дядо Коледа!: ))))Ако не стане, пожелавам си здраве, защото е най -важно.И късмет.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами не, защото ако му кажа какво искам ще му опада косата.