Какво вбесява най-много всяка една зодия?

Вижте какво ви докарва до лудост според астрологията
6
Какво вбесява най-много всяка една зодия?
Снимка: Outnow.ch

Огнените зодии като Овен и Лъв са известни с бурния си и темпераментен нрав. Не само те обаче, са склонни към гневни изблици. Всички зодиакални знаци си имат някакви дразнения (или дразнители), които ги докарват до лудост.

Ето и накратко някои от нещата, които ядосват различните зодии най-много:

1. Овен

Препятствията и фалшивите хора

Хората от този знак са горди и самоуверени и ценят общуването с искрени и откровени личности. Те притежават специален радар за неискрените хора. Лицемерието наистина може да докара до лудост един истински Овен. Той приема това за обида към неговия интелект. Хората от тази зодия мразят да ги вземат за глупаци. Освен това един Овен няма търпение да преодолява препятствия, които го спират да осъществява плановете си. Всички неща, които го бавят и възпрепятстват го вбесяват.

2. Телец

Лошото качество

Телците са хора, които ценят качеството. Те го виждат, чуват, помирисват, усещат. Тези хора са изтънчени и имат високи критерии. Те не обичат калпави услуги, евтини материали, посредствени стоки и т. н.. Тези неща ги обиждат. Телците държат на стойността на нещата и всеки, който се опитва да ги измами ще разяри бика в тях.

3. Близнаци

Отрицателните хора

Близнаците са супер оптимисти, макар да страдат от противоречия на моменти. Иначе те са големи ентусиасти и държат на приятелите и семейството си. Те са склонни да излъчват положителна енергия, която им печели симпатии. Именно затова Близнаците не обичат отрицателните хора, тип енергийни вампири. Те мразят и твърде критичните личности. Близнаците се обиждат от хора, които се опитват да хвърлят сянка върху техните преценки и поведение.

4. Рак

Предателството

Раците са хора, които вземат своите взаимоотношения много сериозно и очакват хората да са лоялни към тях. Ако предадете един Рак, той ще ви намрази от дъното на душата си. Измяната може да доведе човек от тази зодия до ярост и презрение. Един Рак може дори да извърши престъпление от страст, след като разкрие предателството.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: хороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
беля кахъри преди 7 години
До На всяка спирка, щомТвоят приятел го дава моралист, а не трябва с лошо. И аз пътувах веднъж във влака и някой пияндур беше разлял по пода на купето обилно количество вино, и аз възмутен търся началник влака да се оплаквам. Та намерих аз началника и до решение на проблема стигнахме като се преместихме в друго купе и даже ни почерпи човека с една бутилка вино - родило му се внуче.
4
0
 
8
 
! Отговори
На всяка спирка, щом преди 7 години
започнат да се качват хора, той поне 10 пъти повтаря на висок глас: "Внимание! В автобуса пътуват две контрольорки и се крият като катаджийки в храстите! Щом тръгне автобусът ще започнат да ви проверяват! Перфорирайте си билетите, а ако нямате, купете си от водача! Той е длъжен да ви продаде. Ако откаже, ей там пише на кой телефон да се оплачете! Внимание! В автобуса пътуват контрольорки ..." и т.н. По природа си е гръмогласен, а хората го защитаваха "Оставете момчето да говори,негово право е!"
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо подбра контрольорките "Няма да се криете като катаджии в храстите! Ще застанете до вратите и ще сложите баджовете си така, че да се виждат и всеки да знае, че трябва да си перфорира билета!" Те му отговарят "Ти ли ще ни кажеш?", а той - "Аз ще казвам не само на вас, но и на качващите се!" Те: "Нямаш право да ни се бъркаш в работата!" Той: "Няма вие да ми казвате какво мога да говоря!" И започна, щом колата спре и започнат да се качват хора, той на висок глас повтаря поне 10 пъти "Внимание!
2
0
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха преди 7 години
Успяхте да ме разсмеете, защото сте улучили някои истини.Спомних си случка в градския транспорт. Уж вече бяхме пораснали, но все още по тийнейджърски се възмущавахме бурно от нередни неща. Пътувахме заедно с един приятел "Стрелец" в автобус на връщане от Студентския град, в късен следобед. Народ колкото щеш, контрольорките се притаяват и щом колата тръгне, се нахвърлят на сами жени и подрастващи. Първо тях проверяват и им вдигат скандали, но "не забелязват ромите".На Стрелеца му кипна /продълж/
1
1
 
22
 
! Отговори
валерянче? преди 7 години
Аз като се изнервя, си пускам петъчния парламентарен контрол и забравям веднага за какво съм се бил вбесил.