Петте зодии, които си просят уволнението

Вижте кои зодиакални знаци не избягват сблъсък с началника
14 дек 2016 13:52, Теодора Драгоева
7
 Петте зодии, които си просят уволнението
Снимки: Outnow

Всеки зодиакален знак си има своите професионални качества, а съответно и слабости. Разбира се, всеки един човек, независимо от зодията си, може да попадне в лоша работна среда и да трябва да се справя с непоносим шеф.

Въпреки това, има няколко зодии, които доста лесно си "печелят" уволнение или съкращение, просто защото не умеят да избягват фронталния сблъсък с началниците си.

Ето и 5-те зодии, които биват уволнявани най-често по различни причини:

Риби

Тези хора са мъдри и чувствителни, но по-често се грижат за колегите си, вместо да мислят за собственото си благополучие. Именно затова по време на съкращения, те често попадат "под брадвата" на работодателя. Освен това те често изглеждат не особено надеждни емоционално и така отблъскват началниците си. Покрай тях има твърде много неизвестни, те носят твърде голям емоционален багаж, който натоварва околните. Освен това са склонни да мрънкат непрекъснато за нещо, а това вбесява шефовете.

Лъв

Лъвовете са известни като естествени лидери, но когато те не са на кормилото във фирмата, могат да бъдат доста неприятни, егоцентрични, надменни и прекалено драматични. Те лесно предизвикват търкания с шефовете си и като цяло са доста досадни като служители. Понякога забравят да си вършат работата прецизно, особено ако трябва да се съобразяват с колеги и екип. Човекът от зодия Лъв просто не е отборен играч и трудно се вписва в ролята на подчинен.

Овен

Представителите на тази зодия са много амбициозни и енергични, но мразят да бъдат командвани или критикувани и буквално настръхват, ако някой се опитва да им каже нещо на въпреки. Те имат независим дух, който може да ги изтласка нагоре в кариерата, но може и да ги спре по пътя им към върха. Те винаги искат нещата да стават "по техния начин" и тази нагласа ги вкарва в конфликти с шефовете им.

За останалите заплашени зодии от уволнение четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: уволнениезодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На маса са най-добре. Надуват бузи с двата карборатора. Пият като смоци. Пушат, като трифазна помпа. Няма дуднене.
6
0
 
6
 
! Отговори
Зиг преди 7 години
Чета ли, чета.. и всичко, което виждам, е "бла бла бла бла бла"
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Pиби, близнаци, скорпион, лъв - все търсят на хляба мекото. За купон са идеални.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
обективността и интелигентността не са точно патент на лъвовете
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Материалът е абсолютно неудачен.Поне за Българея.
2
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ако не ги вижда, той го показва с поведението си. Може и да се конфронтира.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е точно тази причината която сте изтъкнали, поради която лъвовете влизат в конфликт (не само с шефовете си ).Лъвът е със силно изострено чувство за справедливост,отговорност и вродена ОБЕКТИВНА преценка за нещата .И той е може би единствената зодия, представителите на която не си мълчат за нередности и некомпетентност, когато ги забелязват, без особено да се съобразяват с йерархията на подчинени. Впрочем може ли реално един лъв да се подчинява?! Той е интелигентен и свободолюбив по природа. Лъвът може да работи в екип, но иска да вижда авторитет и професионализъм у шефа си . Ако не ги виж