Женствените мъжки желания: Клинчета, плетене, лак за нокти...

Мъжете искали и да хапват лимонови кейкове и да носят плодови парфюми
17 яну 2017 21:05, Екип на Dnes.bg
116
Женствените мъжки желания: Клинчета, плетене, лак за нокти...
Снимка: архив Reuters

Ако не трябваше да се съобразят с обществените нагласи, много мъже биха се занимавали със смятани за "чисто женски" хобита като плетене, пише в. "Дейли мирър".

Под прикритието на анонимността потребители от мъжки пол на сайта Reddit разкриват най-съкровените си желания, от които се въздържат, за да не бъдат нарочени за твърде женствени от предубеденото общество, пише БТА.

Споделеното от анонимните мъже показва, че въпреки прогреса много представители на силния пол "робуват" на стереотипите и на "мачо" представите. Оказва се, че вместо да загърбят предразсъдъците и да хванат куките за плетене, да хапват лимонова торта, да пият плодови напитки, да слушат лиричните парчета на Джони Мичъл и да четат Джейн Остин, мъжете се въздържат от подобни типично женски занимания, притеснени за мнението на околните.

"Какво бихте направили, ако не беше твърде женско или социално неприемливо?", пита събратята си анонимен потребител.

"Ако нямах пенис, щях да нося клинове, като тези, които обличат практикуващите йога", споделя в отговор друг неизвестен ползвател на сайта.

Техен събрат не се свени да признае, че въпреки стереотипите, носи подобни клинчета, когато тича в студено време, и възхвалява усещането за топлина, които те му дават.

Друг таен противник на общоприетите норми дори казва, че е време мъжете отново да носят поли, роби и пелерини, и да посещават бални зали, без да се притесняват, че ще бъдат нарочени за "женчовци".

"Момичетата ухаят невероятно - на цветя и плодове. Толкова са сладки. Бих искал и аз да пръскам наоколо аромат на цветна леха, без да се притеснявам, че ще хората ще ме "душат" осъдително", споделя анонимен потребител.

Друг представител на силния пол казва, че откакто покрай приятелката си е открил маската за лице, която прави кожата му гладка и свежа, е пристрастен към процедурата и я прилага върху себе си минимум два пъти седмично.

"Аз съм хетеросексуален семеен мъж с две деца и ходя на работа с костюм и вратовръзка. Ползвам лак за нокти, от този, който заздравява и е прозрачен. Изобщо не ме интересува на кого това му се струва странно", споделя друг потребител.

Сред ползвателите на сайта се намират и такива, които не крият възторга си от плетенето, и споделят, че с удоволствие биха практикували това смятано за типично женско хоби, ако не се притесняваха от мнението на околните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къв им е проблема, повече обратни, повече мацки за мен. лошото е че и там почнаха много обратни да има.. ама нищо ще работя за бицепс!
48
4
 
7
 
! Отговори
плетачка преди 7 години
Разделението на мъжки и женски занимания е измислено, за да могат мухльовците да прикриват липсата на всякакви умения за справяне с битови и други проблеми, като ги определят като "жинска работа".И не излизайте с примери за това кой пол какви физически предимства има - когато ми трябва хамалин, плащам на такъв да ми свърши работа.
47
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинските български Мъже никога и не помислят да извършват такива женствени занимания като плетене, миене на тоалетни и бърсане на прозорци. Те предвидливо се женят за слугини и си осигуряват ориенталски пашалък и вкъщи.
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самия факт, че екземплярите от статията се притесняват от това или онова показва, че са вътрешно слаби. Що-годе нормалния мъж не се притеснява да се появи с клинче в залата или с розова тениска на парти, или да отиде на козметик да му махнат "пуловера" от гърба, или да ползва крем против бръчки и т.н. Ако някой му се присмее - не му пука или му тегли майна, ако някой агресивно се присмива и влиза в обсег - му чупи носа. Нещата са прости. Е червило, токчета, жартиери и т.н. вече е гейско.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм хетеросексуален семеен мъж с две деца, но ходя на работа за 1200 лв.
44
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама друго си е да си анцунг, видимо ***, да твърдиш, че си мъж щото можеш да пърдиш, да ходиш в клозета като самосвал, да миришеш на чесън и да се хвалиш на маса колко мацки си свалил, след като от десетилетия не си успявал да докопаш нищо повече от косматите междубедрия на дебелата си грозна жена. Проява на мъжественост е и да имаш за сексуален фетиш лъжливо, плешиво, хипофизно кремълско джудже и да ти е гангренясал мозъка до толкова, че и да му повярваш.
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Какво бихте направили, ако не беше твърде женско или социално неприемливо?", пита събратята си анонимен потребител."Щях да издиря всички писали по темата в Reddit и да ги скопя. Оня дето искал да носи клинове даже щеше да ми благодари.
42
2
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До някойПогледни на Нютон ръцете! Не са кибапчета но не са и изнежени! Не са първичен тип! Второ казва се : силна ръка в бархетна ръкавица - за дипломацията! Моля не ми говори за пухкави, нежни ръце с дълги пръсти (филосовски тип) , а и ако не са с възлести пръстите- освен ако не са на хирург ! Има 5-т типа ръце!
41
1
 
1
 
! Отговори
до 96 преди 7 години
Не съм чел и заглавието даже, добре че ме подсети!
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Друг таен противник на общоприетите норми дори казва, че е време мъжете отново да носят поли, роби и пелерини, и да посещават бални зали, без да се притесняват, че ще бъдат нарочени за "женчовци"."Вие там на запад сте си свикнали с тези неща, правете си ги без да ни занимавате с отклоненията си.
39
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не обиждайте истинските мъже с псевдо статитстика, от тема във форум, която е събрала имитациите на мъже. Никой нормален мъж няма да желае ходи с клин, лак за нокти и плодови парфюми. Някой е пуснал тема за амбреажи и цветните са се разкрили.
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно хора, става въпрос за американци. Смятайте какви "мъже" са там, щом трябва да се преструват на такива защото се очаквало от тях... Този континент тотално съм го отписал.
37
5
 
2
 
! Отговори
някой преди 7 години
До: номер 83Всъщност, ти колко жени пианистки познаваш?Или пък диригентки?Щото за тая работа се изисква фина костна структура, дълги пръсти, тънки а не дебели като кебапчета.И да ти кажа, познавам лично много архитекти, много малко от тях отговарят на представите ти. Повечето не изглеждат като гардероби.А архитектът през 21-ви век работи главно с компютър, цъка мишката, трака на клавиатурата, дзвери се в монитора...
36
1
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Латино танци, бг народни танци що пък танциорите да са с нестандартна ориентация, м? За балета и плетките е различно!пп. всъшност как стои въпросът с българските народни танци и танциорите силни в краката?
35
6
 
5
 
! Отговори
някой преди 7 години
Наистина, живеем в 21-ви век вече, а не в 19-ти.Сега има жени пилоти на бойни изтребители, какво пречи на някои мъже да се увличат по плетене?Аз лично понеже ходех да тренирам латино танци, познавам един кубинец треньор по салса (не е Алфредо Торес) който е и треньор по карате, бил е и в охраната на Кастро и има фигурата на Арнолд Шварценегер!И не му пречи да се увлича по танци.
34
4
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До АнонименДействително са с нетрадиционна ориентация! Не съм им майка за да се крият от мен, но ми е неприятно да обсъждам с тях плетива! Мъжката костна структура е по предположена за по тежка физическа работа, и далеч по нормално за мен е да обсъждам строителство и архитектура с мъже, отколкото плетки!
33
3
 
2
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Не Наде станах мъж преди много години. Като дете ми обичаха някакви чорапогащници за да ме топлят. Но ги отказах на 13 г.
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казах ти че някой пише с ника ми, и това не е вярно.Но ти със сигурност носиш панталони и дънки само, и да де застреля човек вечер не може до сутринта да ги събуе.Признай си, поне веднъж!
31
2
 
2
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
И ми предложи да го ***... за двойка става въпрос но отказах ако има желаещи да го вземат. Dass ich denn keine deutschen meine lieben soll
30
2
 
1
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Зодия овен родени сми един за друг Аз за Теб Ти за мен...