От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На много от тия които идват в момента им са изкарани лични карти но не от България а от Турция .Тия хора не знаят български как ще разберат за кого да гласуват,и на всичкото отгоре са им прибрали предварително картите че те могат и тук и там да се водят че са гласували.Аз като български данъкоплатец не съм съгласна турците да си дават гласа какво ще става в България.
219
1
 
7
 
! Отговори
българин преди 7 години
да не им се дава за в бъдеще право да гласуват.Те са инструктирани да гласуват, плаща им се да идват в родината ни, те само ни вредят.Да се промени закона и имащите двойно гражданство да не гласуват, да не гласуват тези които над 15 години не живеят постоя-янно в България.
218
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AZ JIVEYA V FRANZIYA PLASHTAM DANAZI SI V BALGARIYA PRASHTAM VSEKI MESEZ PARI ZA MOITE RODITELI KOITO SA PENSIONERI PRAVYA REMONT NA KISHTATA SI RAZPILYAVAM VSICKITE SI PARI KATO DOYDA NA VAKANZIYA IMAM LI PRAVO DA GLASUVAM V BG.A VIE ZNAETE LI CE POVECE OT 10 GODINI GASTERBAYTERITE PODIRJAT VASTA DARJAVA GOSPODA KRADZI UPRAVNIZI NE VIDYAHTE LI PURITE KOITO PUSHI SIDEROV V PARIS A VIE VSICKITE STE KUCETA NA AHMED DOGAN TOVA E NEGOV PLAN GOSPODIN SIMEONOV.ZA KAKVO BYAHTE SARDITI S BOLEN NA VREMET
217
6
 
11
 
! Отговори
Само като й видя преди 7 години
шалварите и забрадката си личи колко е българка!
216
3
 
14
 
! Отговори
Кака Мара преди 7 години
Защо не си гласуват в Турция,където живеят и плащат данъци? Крайно време е да се поправи изборният кодекс-който не плаща данъците си в България откъде накъде ще решава нашият живот тук?! Иначе нека си идват и посещават роднините, ама това да става точно по избори???
215
3
 
8
 
! Отговори
Жана Дарк преди 7 години
Явно и до този сайт са достигнали дългите ръце наПожарникаря и бате Цецко с шестте апартамента,след като дежурните модератори в този сайт явноназначени от последното гербаджийско правителство,трият така безогледно всички коментари по този въпрос,в които се критикува последната партия която е била на власти е пряко отговорна за събитията които се случват днес !
214
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Българин 274:ДОБЪР ДЕН!ТОЧНО "ТИЯ ХОРА" ГИ ИЗСЕЛИХА С ПОМОЩТА НА ТУРСКАТА ПРОПАГАНДА И СЛУЖБИ, КАТО ГИ НАДЪХАХА СРЕЩУ РОДИНАТА И БЪЛГАРСКИЯ ИМ ПРОИЗХОД, КАТО УПОРИТО ИМ "ПРОМИВАХА" СЪЗНАНИЕТО, ЧЕ СА "ТУРЦИ", И ТАКА ГИ НАПЛАШИХА С НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ "РЕПРЕСИИ", ЧЕ ТЕ НЕ МОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЯТ И НО КОЙ ГОСПОД ДА СЕ КЛАНЯТ!!!ТАКА, ЧЕ НАШИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСЮЛМАНИ, ОТИДОХА В "УЖ" РОДИНАТА - МАЙКА, НО ОСТАНАХА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЕДНИ ПОЛИТИЧЕСКИ МАРИОНЕТКИ!!!
213
11
 
10
 
! Отговори
бг изселник преди 7 години
Според наказателния кодекс на България лица попречили на определени хора да си упражнят правото си на глас подлежат на затвор от 1 до 3 години...и в случая къде е БЪЛГАРСКАТА прокуратура,ДАНС ....????или този "патриот" да чака повиквателна от Турското правосъдие.....изселниците чакаме отговор
212
6
 
10
 
! Отговори
палач преди 7 години
Лидерите на псевдо партииите които насъскват и насаждат етническа злоба и омраза на бесилото.....те не са никакви патриоти Кики,а са долни,мръсни,гнусни фашистиииии...изселниците ни винаги са добре дошли в майката родина БЪЛГАРИЯ......
211
7
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Какъвато и да е въпросът, начинът на говор и отношение на българите към тая дена във видеото е отвратителен и е знак за много ниска култура. Да те е срам да ги слушаш, но такива сме с ние, и тоя тон харесва на мнозинството българи, които говорят същия език и имат същата култура. И второ, тия хора не са се изселили по собствено желание, те бяха изселени. Ако сега някой ги използва за своите политически цели, то други използват и българите, също за свои цеди. Много простотия в това видео!
210
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След толкова години под Византийско и Османско какви патриоти , аре стига с тва COPY-PASTE от други Държави с които нямаме нищо общо
209
3
 
17
 
! Отговори
Лорд Игнатиев преди 7 години
Изселниците са прави от законова гледна точка, от морална - не! Българският народ трябва веднъж завинаги да поумнее и да разбере, че всички пробреми изхождат от София. Ако там се реши проблемът, страната и народът ни ще поемат глътка въздух. Като за начало ще е добре да бъде премахната правота на хората с двойно гражданство да гласуват, ако искат да се реши конкретния казус. Цели 27 години това е видящ проблем! Другото са празни приказки.
208
8
 
11
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Аз пък съм гражданин на света, що не му пускат да гласувам в оонето? Стига спекулации с термина " гражданин"- за да избираш и да бъдеш избиран в държавата България трябва да си Б ъ л г а р и н! Толкова ли е трудно да се разбере!
207
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До extremistОСТАВЕТЕ ИЗСЕЛНИЦИТЕ В ТУРЦИЯ НА МИР...СТРАХ ВИ ГИ Е ОТ ТЯХ, НО ТЕ НЕ СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО НА БРОЙ. ВИЕ МИСЛЕТЕ ЗА ВНУЦИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ НА 09 И СЛЕД 09 СЕПТЕМВРИ 1944 !!!! ТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ НА БРОЙ В БЪЛГАРИЯ!! ВИЕ СТЕ *** БОЛНИ МОЗЪЦИ!
206
6
 
22
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Български граждани живеещи в Турция и незнаещи български идват в България и чакат турски певец да ги весели?Съвсем се обърках.Да дойдат тук и да слушат някой певец -български гражданин ще разбера .И преди и сега тия хора ги разкарват насам и натам като някаква стока.И те самите май незнаят какви са.
205
2
 
14
 
! Отговори
до extremist преди 7 години
ти и такива като тебе с подобни изказвания си немате нищо по различно от тях, даже сте на много по долно дередже. Не е наша работа да ги спираме, това е работа на държавата.
204
23
 
13
 
! Отговори
Имамоглу преди 7 години
Ще отмъстим бабо, за твоите сълзи, ще отмъстим на фашистите с номер 13!
203
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами гледам турски сериали дето ги изнасят да показват турския "рай" ти не гледаш ли турски сериали, дето казват че ни ги давали без пари? Тука по всяка тв върви поне по един сериал.
202
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А за отношение към жените нямате право дума да кажете. Не по чужди, а в турски филми показват как ги убивате с камъни и ги заравят живи ако не се подчиняват. Такова чудо сигурно и при африканските племена го няма.
201
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това моме до бабата защо не го питат нещо? Сигурно дума не знае да каже на български ама и то ще ми определя как да живея. Дойдоха с точно определена цел - да ни разтурят държавата пък и се опкакват, че не ги посрещаме с цветя.