Какво е отношението на зодиите към парите?

Днес ще разгледаме първата тройка – Овен, Телец и Близнаци
28 мар 2017 22:22, Александър Попов
3
Какво е отношението на зодиите към парите?
Източник: Reuters, архив

За едни парите са зависимост, за други – независимост. На едни богатството помага и ги прави свободни, други ги превръща в роби. Парите управляват света и ума на хората. Според астрологическата аксиома всеки знак от зодиака може да получи това, което иска, и всеки е талантлив по свой собствен начин. Всеки може да стане милионер, но трябва да иска и може.

Какви са специфичните особености на всеки знак? Днес ще разгледаме първата тройка – Овен, Телец и Близнаци.

Овен – „Щастието не е в парите, а в тяхното количество“

Овните са способни да генерират големи идеи, но най-често те оцеляват не повече от ден. Имат интуиция и талант да се занимават с борси, покупка и продажба на ценни книжа. Представителите на този знак могат да правят много пари, но със същото усърдие харчат.

Отношението към парите им е просто – инструмент, който им гарантира, че ще постигнат целите си.

Овните се отличават с щедрост към приятелите си, способни са да изхарчат всички налични средства, за да изпълнят екзотична прищявка. Заемат се с нов проект само ако очакват достойно възнаграждение и морално удовлетворение. Голяма част от Овните са алчни и инвестират предимно в собствени идеи. При липса на средства са депресирани.

За пари те са в състояние да се впуснат в опасни приключения, както и в момента (но само за много кратък период от време!) да забравят за амбициите си и стремежа към слава.

Кои са положителните му черти?

При Овена не е водещ толкова материалният интерес, колкото да бъде първи или новатор в дадена област. Печелят пари бързо и никога не се разочароват, когато загубят. Готови са да пробват отново и отново. Мразят хората, които пестят всяка стотинка и често харчат за семейството и близки приятели.

Овните се справят по-добре в областта на творческите професии, в собствения си бизнес – там, където работното време е плаващо. Графикът ги смазва.

Какво е отношението на зодиите Телец и Близнаци към парите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
WC преди 7 години
NAPISALIAT ZA OVNITE OT KAKVA ZODIA E>>>I AZ DA ZNAPISHA NESHTO ZA NEGOVATA