Година по-късно: Денс парти в памет на Принс

Фенове отбелязват годишнината от смъртта му в Минеаполис
21 апр 2017 15:52,
2
Година по-късно: Денс парти в памет на Принс
Снимка: Архив, Reuters

Феновете на Принс отбелязват годишнината от смъртта му в Минеаполис, където той живееше, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

В звукозаписния комплекс Пейзли парк, където Принс беше намерен мъртъв, честванията продължават четири дни. Предвидени са концертни изпълнения на музиканти, работили с Принс, дискусии.

Феновете, които не могат да си позволят скъпите билети, могат да се включат в уличното парти пред клуба "Фърст авеню", който стана известен с песента "Purple Rain".

Центърът за историята на Минесота представя специална изложба с вещи и костюми на музиканта.

Братята и сестрите на Принс, които ще наследят богатството му от около 200 000 милиона долара, организират денс парти в квартала Голдън Вели на Минеаполис, което ще продължи цяла нощ.

Няколко забележителности в града ще бъдат осветени в лилаво - цвета на Принс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Един от най-великите музиканти оставил ярка следа в историята на музиката да наричаш наркоман и да поставяш под съмнение звездния му статут е глупаво и смешно. Ако искаш да научиш повече за болкоуспокояващото фенатанил щеше да разбереш че най-голямата вина за смъртните случаи свързани с това лекарство имат производителите му и лекарите. Гледай Opiods: Last Week Tonight with John Oliver (HBO) на youtube и може да ти стане ясно.
1
2
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 6 години
Ех като почнат да ги величаят тия наркомански ''звезди''...