Френска оферта: Къмпинг за шведски тройки

"Черният диамант" се превръща в атракция за любовчиите
24 апр 2017 17:20, Красимир Ангелов
15
Френска оферта: Къмпинг за шведски тройки
Снимка: camping-le-diamantnoir

Къмпинг за шведски тройки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов. Той е разположен във френската област Дордон, пише "Дейли мейл".

Според собственика на комплекса Брюно Мазаферо, в него са обособени специални "пространства за гушкане" и партита-оргии, вдъхновени от филма "Широко затворени очи".

Името на къмпинга е "Черният диамант" и нощувките в него започват от скромните 25 евро.

В къмпинга обаче има и специални условия. Така например всички ползващи обекта са задължени да носят специални цветни гривнички, които ги идентифицират като свободни или че са част от двойка или тройка.

Любопитно е, че цените изобщо не са еднакви за двата пола. Така например за влизане в комплекса, без нощувка, за самотни дами таксата е само 12 евро, а за мачовците - 45 евро.

По Великденските празници къмпингът "Черният диамант" не е разполагал с нито едно свободно място, нещо което кара Мазаферо да се чувства оптимист за бизнеса си.

В къмпинга търсещите свободна любов пристигат със свои палатки, но могат да си наемат и каравана. Има обаче и възрастово ограничение - приемат се само посетители, които са навършили 21 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: къмпингсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Османлиите карат по гръцки тертип. Едно време гърците измислили любовта, пък римляните я развалили, защото поставили жените в нея.
12
1
 
0
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Поредната "новина".Ако информацията от статията е вярна ( в което се съмнявам) собственика го чака съд за нарушение на правата на човека , а именно за полова дискриминация. Определянето на цените според пола на ползващия услугата е незаконно. Това , че се практикува в страни като България с фалирала съдебна система , не значи , че такъв тип престъпление би се толерирало в правовите държави.
11
0
 
7
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 8Тва не е Яcтpeба Ocмaнлиятa, щом няма знаме с месечина! Синвол на нощни разбойници наричащи се тypци, които заграбват чужди земи и жени.С жените малко не им е потръгнало, и от там им идва мечтата- мъж да зачене...която и до днec е актуална!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Слагам един дебел презерватив, топим го в пясъка на плаже и ги почвам да ги плющя наред ... с годи след това ще ме споминат
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ашколсун! Машаала!
8
4
 
2
 
! Отговори
биджанец преди 6 години
алах акбаар, къде било това. ние в швеция и германия ги опаткахме фсичките над 3 годинки, сега ше додем и към дордонието с представлението чжерните мамби цепят черниот диаманд и черен мацър, бели мацки. а белите мочета да се фащат за палците шото каот додем ние сичките ще минат на ниската тарифа ако ме разбирате момчета.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлиятаЗа 12 евро на вечер, с токчета ли беше ве сладур ??
6
0
 
12
 
! Отговори
Коча преди 6 години
До Анонимен 6Пробвай да отидете със съседа Пешо, може пък да се навие!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно местенце!! Навивам жената да отидем със съседката Пепи но тя не дава??? Чудна работа, хем моренце, хем кефче, кво и става не знам!!!
4
3
 
12
 
! Отговори
Дрът Пергиш преди 6 години
Направо да го кръстят къмпинг "Содом и Гомор"!
3
5
 
8
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
Бил съм там за 12 евро на нощ.
2
1
 
17
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Да закарат брадати инженери там, ако останат доволни току виж ги интегрирали.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако някой не успее да се вреди в никоя шведска тройка, точно в 00:00 гасят лампите и всички (независимо от цвета на гривната) са поканени на обща шведска маса