Какви са различните зодии във флирта?

Зодиакалният знак влияе и в това отношение
29 апр 2017 19:40,
2
Какви са различните зодии във флирта?
Източник: Reuters, архив

Както във всяка друга област от живота ни, зодиакалният знак оказва влияние и на начина, по който флиртуваме. Какви са хитрините, които представителите на различните зодии използват, за да съблазнят обекта на желанията си?

Овен

Те знаят какво искат и как да го получат и също така обичат състезанието и конкуренцията.

Ако сме запленени от такава личност, трябва да имаме предвид, че както много страхотни оферти, тази също има ограничен период от време. Причината е, че харизматичният Овен има склонност бързо да гасне, ако няма прогрес, и да забрави каквото и да било, ако току-що сме се срещнали.

Телец

Телците са романтични и спокойни, докато съперникът им не ги предизвика.

Родените под този знак имат фин подход към флиртуването с обекта на техните желания. Те са щастливи да изчакат подходящия момент, за да направят своя ход. След като любовните съперници са отстранени, ухажваният от тях трябва да бъде подготвен за сериозна доза сладост.

Близнаци

Рецептата при тях е 2 чаени лъжички изненада + 2 супени лъжици с вкус на интелект. Разбъркват се заедно и се добавя вино за една наистина незабравима вечер. Ще има много задълбочени разговори и купища смях, така че трябва да се очаква неочакваното.

Разбира се, Близнакът търси точно това – той използва интелектуални тестове, за да види дали събеседникът му съответства на неговото ниво. Родените под този знак харесват едновременно стимулирането на ума и тялото.

Как флиртуват представителите на зодия Рак, Лъв и Дева може да научите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде ги пускайте на куп за всички зодии, едва ли утре ще се сетя да проверя за скорпионите.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова ли няма смислени теми за новини?