Да пребориш анорексията с... танци на пилон

Ирландката Амбър Харкин вече е пълноценен човек
27 май 2017 22:00, Петя Славова
3
Да пребориш анорексията с... танци на пилон
Източник: SWNS.com

Ирландка, която от 14 години страда от анорексия успя да се спаси и заздрави тялото си с танци на пилон, пише Daily Mail.

Амбър Харкин започнала да се занимава с това като ходила на групови тренировки, а видеозаписи публикувала в социалните сайтове.

В началото за момичето усилието да се качи на пилона било непосилно и тя се пояла да изпълнява упражненията пред другите.Нейният инструктор Карън Болдуин я поканила на индивидуални тренировки, като накарала момичето да й се довери и да забрави за проблемите си с храната.

В Instagram момичето споделила историята си как се е преборила с анорексията.Сега 26-годишната Амбър нормализирала храненето си и има успехи в спорта.

Болдуин й помага в тренировките, а също е и неин терапевт през последните месеци. Заедно двете открили програма за помощ на хората, страдащи от нарушено хранене. 

Още любопитни новини може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
И преди 6 години
Здравейте!Аз се казвам И. и съм компулсивно ядяща. Моето хранително разстройство ме мъчеше повече от десет години, преминавайки във всякакви фази (анорексия, булимия и преяждане), като най-основната беше на преяждане. Днес съм щастлива и благодарна, защото не ми се налага да пазя диети, нито да ям храните, към които съм пристрастена. Работя 12-стъпкова програма за възстановяване от хранително разстройство, меря си храната 3 пъти на ден, предавам ги на човек, който работи същата програма и им
2
1
 
1
 
! Отговори
Оф шъ мъ скъсате от преди 6 години
Туй за анорексоята мноо не го разбрах ама, ако елемента ръга филии с мас и го карат с се бен фтамабил шъ фане ли дикиш или пак шъ е дебел?
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намери си съратник - пилон.