6 сигурни знака, че вашата котка е луда по вас

Тя ви гледа право в очите, носи ви "подаръци"
23 юни 2017 19:50, Михаела Лазарова
8
6 сигурни знака, че вашата котка е луда по вас
Снимка: pixabay

Котките са невероятни животни. Винаги успяват да постигнат своето, защото напълно владеят човека. Тяхната своенравност понякога ни забавлява. На моменти твърде сдържани към нас, си задаваме въпроса дали нашата котка ни обича наистина.

Казват, че тези животни се привързват към дома, не и към стопанина. Не бихме могли да се съгласим напълно с това твърдение. Вижте 6 сигурни знака, че вашата котка е луда по вас.

Котката ви носи "подаръци"

За всеки стопанин на котка е шокиращ моментът, в който, на пръв поглед това мило създание, му донесе трофей мишка, врабче. Котките са естествени ловци, така че, когато ви носят тези подаръци, те се опитват да ви покажат какво могат да ви "предложат". Просто го приемете като символ на любов от страна на котката.

Вашето коте си разкрива корема

Подобно на повечето животни, котките не показват коремчетата си. Ако вашата писана легне по гръб и се завърти, така че да си покаже коремчето, това е индикация, че се чувства комфортно с вас.

И не само това, когато котките позволяват да бъдат галени коремчетата им, то е защото се чувстват обичани и защитени от вас, превръщайки се в беззащитни, докато лежат по гръб. Котките са горди животни, така че ако направят това за вас, значи наистина ви обичат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
31
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнусни, дразнещи безброй много бълхарници.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не искам така да ме "обича" - ръце и крака издрани от "любов" и тъй като нямаме мишки в апартамента ,понякога осъмвам с кокали,кюфтета и хляб в леглото .*** какво да я правя -аз наистина я обичам .
6
0
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Донякъде има нещо вярно, донякъде няма.Нашата котка например ни ухапва леко, когато иска да си играе с нас. Защо Михаела вижда във всички жестове на котката само любов и нищо друго? Тоест, тя любовта е ясна и без жестове, не е нужно да я показваш непрекъснато.А една котка за да иска да си играе то е ясно че ви обича, иначе нямаше да иска нали?А да, и ухапването изобщо не е болезнено - просто се усеща. Котките все пак са умни, макар и не колкото кучетата. Ако ви ухапе истински ще ви разкъса.
5
0
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 2Едното няма нищо общо с другото. Хищникът е животно, което се храни с месо. А за да си набави храната, той ловува. Нищо повече.Един бик обаче, който е тревопасен и не убива животни за да се нахрани, ако го разярите може много по-лесно да ви убие от една котка, да ви набоде на рогата и да ви метне във въздуха, да ви стъпче...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Ютюб можете да намерите една хумористична песничка по тази тема, на руския шоумен Семьон Слепаков. Казва се "Котозависимость". Просто го написвате в търсачката и ви излиза. Много е забавна!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мили създания!Един човек,като ви има за много мил човек,обича ви и сте му свиден,благ.Нарича ви коте,мърчо...,мррр.Този човек много държи на вас!Много ви обича, много сте му сладък и мил!!!
2
24
 
0
 
! Отговори
Профи преди 6 години
Изумителни, колосални простоии. Котката уважаеми, е най свирепия хищник в съвремието ни. Да, тя ще се храни от трупа ви ако сте починали наскоро, въпреки че сте я отгледали от малко коте.
1
1
 
25
 
! Отговори
Мъррррр преди 6 години
Сладки, пухкави, мъркащи душици!