Кои са най-скъпите изкусители сред зодиите?

Да, когато обичаш това няма значение, но все пак
Обновена: 21 юли 2017 06:53 | 20 юли 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
10
Кои са най-скъпите изкусители сред зодиите?
Източник: pexels.com

Замисляли ли сте се, че покрай любовта една жена, според астрологията, може да ви излезе твърде скъпо? Да, когато обичаш това няма значение, но все пак имайте предвид, когато започвате една връзка, че бюджетът ви може да се окаже недостатъчен.

Кои са най-скъпите представителки в зодиака?

6 място – Рак

Преди да започнете да ухажвате дама от зодия Рак е необходимо да сте наясно със собствените си намерения. Ако са сериозни, ще трябва да работите като милионер, ако не – можете и да я очаровате с празните си джобове и да ѝ подарите цвете. Но това само означава, че тя няма да ви различи от тълпата и ще ѝ бъде все едно за вас. Тя би искала да се гордее с мъжа до себе си. И ако вие тепърва се ориентирате в живота, но тя вижда потенциала ви, повярвайте ни, ще намери начин да ви застави да забогатеете.

5 място – Скорпион

С две думи – много скъпо. Мъжът, който ще се опитва да впечатли жена Скорпион трябва да бъде много напорист, но и да знае едно – няма да е единственият. Не, най-вероятно няма да има любовник, но тя обича парите дори повече от вас. Ще се наложи да влагате малко състояние, за да доставяте радост на любимата жена. Но все пак това е разумна инвестиция, защото тя ще ви се върне със страстни нощи. Не опитвайте да спестявате, тя ще намери начин да изхарчи и последните ви пари.

Кои заедмат първите места вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: зодиискъпиизкусителки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно грешна констатация.На първо място и най-меркантилни са жените "телец".Няма зодиякоято да обича повече парите и с удоволствие да ги харчи.Но чуждите пари,не своите.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак някой е бил посетен от корабът-майка и взел, че написал класация на използвачките, пък някои от тях даже се радват...Как ги вярвате тези глупости?Освен ако и вас са ви посетили от същия кораб...
6
1
 
0
 
! Отговори
Съществуваща преди 6 години
Истински може да бъде някой за някого.Претенциите за универсалност навеждат на мисли, които, вероятно, едва ли са Ви минавали през главата с която мислите.Цялата работа в подробностите и нюансите, за който може да ги усети и реагира.За всеки си има превозно средство, но понякога се случва да се обърка влака.
5
4
 
4
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 6 години
Лъжете се като вярвате на ПЪЛНИ глупости. Истина е че астрологията е заблуда, напразна и отнемаща, а не даваща..
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много точно казано - правилните подаръци! Във всяко отношение. Иначе излиза, че подаряващия/подаряващата не си прави труда да ни опознае, или ползва клишета, или не е ангажиран/а с нас "достатъчно и правилно".Цената има или няма значение зависи от обстоятелствата.Който не схваща нюансите на горенаписаното да избягва да ухажва Везни
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ако от Днес бг кажете и как сте стигнали до тези изводи евала ви правя. Ама не можете защото си ги смучете от големия пръст тези статии и разни шматки ви се връзват.
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахаа, това за лъва е още по - вярно..... моля ви се! Какво да се прави, като сме такива ценителки на лукса и красотата ?! Lol Все пак обаче на първо място са любовта и чувствата. Скорпионката обаче няма равна в стремежа си да се обгражда със скъпи вещи и богати познати и наистина го постига. Имам приятелка скорпи и за нея аз съм идеалистка Хаха. Рибите не са чак толкова меркантилни.
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахахаха, това за рак е вярно, въпреки че само асцендентът ми е рак. :)