Партньорът, от когото се нуждаем според зодията (II част)

Когато излизаме на срещи, търсим това, което искаме, но...
Обновена: 23 юли 2017 20:42 | 23 юли 2017 20:42,
4
Партньорът, от когото се нуждаем според зодията (II част)
Източник: pexels.com

Може да не вярваме в съществуването на сродна душа, но едва ли някой може да отрече, че за всеки зодиакален знак има хора, които му подхождат в много по-голяма степен. 

Понякога си мислим, че искаме едно едно, без изобщо да подозираме, че всъщност желаем съвсем друго. Причината е, че, когато излизаме на срещи, търсим това, което искаме, а не това, от което се нуждаем.  

Ако нямаме представа какъв е нашият тип за човека, когото си заслужава да чакаме, един от начините да открием следа е астрологията. 
 
След като разгледахме от какво има нужда всеки отпървите шест зодиакални знаци във връзката, предстои да разгледаме останалите. 
 
Везни
 
Везните се втурват в любовта твърде бързо. Те са нетърпеливи и се впускат от връзка във връзка, тъй като имат нужда да не са сами. Родените под този знак обаче ще се изненадат колко по-добре се чувстват, когато нещата се обърнат, щом срещнат правилния човек.
 
Везните много често попадат на неподходящите за тях хора. Вместо само да губят времето си, е по-добре да почакат някой, който желае само тях и може да предложи сериозно обвързване. 
 
Скорпион
 
Представителите на тази зодия се нуждаят от чувствителен партньор, който да им покаже малките детайли от живота. Чакането си заслужава за една поетична и сложна личност.
 
Скорпионите винаги пропускат дребните детайли, тъй като те винаги са претоварени, стресирани или изпълнени с тревога. На тях им трябва някой, който да им напомня колко е важно да забавят темпото и да се насладят на всеки момент. 
 
За останалите може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Астрологията многократно е била подлагана на тест и се е проваляла всеки път. Това не пречи на наивниците да вярват че някаква огромна топка горящ газ и плазам и светлини години от нас да има каквото и да е влияние върху живота ни... Някой хора още мислят че пълната луна им оказва влияние... Нищо че луната си е пълна през цялото време просто светлината която отразява зависи и от положението и спрямо земята....
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"..но едва ли някой може да отрече, че за всеки зодиакален знак има хора, които му подхождат в много по-голяма степен."Едва ли някой, който не е умствено увреден, ще твърди, че "зодиите" имат значение за каквото и да било.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие давате ли си сметка колко е абсурдно това?