Британка, живееща у нас: Помпа 2500 кубика в бюста за рекорд

Шарън Перкинс се бори за най-големия бюст на Острова
25 юли 2017 22:18,
35
Британка, живееща у нас: Помпа 2500 кубика в бюста за рекорд
Източник: OMG My Midlife Crisis/ Chanel 5

Блондинка, която вече има доста внушителни импланти в гърдите, планира да заслужи титлата за "най-големи гърди в Обединеното кралство", като увеличи размера им. Тя е решена да направи това, въпреки предупреждението отстрана на специалист, според който процедурата крие рискове за здравето.

51-годишната Шарън Перкинс от Ковънтри, Уест Мидландс, Англия, навършва своите петдесет години, които вижда като шанс да преоткрие себе си с помощта на пластичната хирургия.

Разведената със съпруга си и майка на три деца Шарън харчи 10 хиляди паунда за увеличаване на бюста.

"Оказа се, че имам втория по големина бюст в Обединеното кралство. Въпреки че е случайност, мога да направя кариера от това и аз ще се възползвам от тази възможност", казва Шарън пред телевизионното предаване на Channel 5.

В предаването се проследява пътя й в търсене на хирург, който да се съгласи да уголеми бюста й, в който вече има около 1500 кубика силикон. Желанието на Шарън е той да се увеличи до 2500 кубика.

Един специалист от Бирмингам предупреждава, че тежестта на имплантите може да доведе до сериозни проблеми с врата и раменете. Освен това, умората на мускулите крие риск от увреждане на гръбнака и прешлените. Медикът допълва, че това е отвъд нормалните граници.

Но Шарън и годеникът й Карл не обръщат внимание на тези съвети, тъй като са убедени, че съществува възможност бюстът да се увеличи, без да обръщат внимание на рисковете.

Сега Шарън, която живее в България заедно с новия си годеник се завръща в Обединеното кралство, за да потърси съвет от агент, за да ѝ помогне да се сдобие със слава.

Снимки на Шарън Перкинс може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми щом е била в България, да се обърне към д-р Енчев. Той за пари и 3 000 кубика ще и сложи. :)
12
0
 
36
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Комплекси, че няма бюст. Вижда се каква е дъска е била на една от снимките, а сега се радва на огромно внимание от мъжете и комплексите избиват в крайности. Нищо ново под слънцето.
11
3
 
35
 
! Отговори
рускиня до 12 преди 6 години
дали си учил в училище? Точка, запетая - знаеш ли какво е? Или мисълта се изсипва като от кофа. Как само свърза Лукойл с имплантите - направо си Цицерон.
10
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и да навреди ще е на себе си руската мраз на лукойл вреди на вси4ки като не плаща данъци към 10 милиарда долара дължат бля-довете
9
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните за пари са готови да избият и децата си.По-меркантилни типове от тези НЯМА.покажи им кинти и ще ти го ла..пат денонощно........
8
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тази жена се завърти около повечето от драскащите тук съм сигурен че ще загубят ума и дума. Ама ако им четеш словоблудстването едва ли не всичките излизат с манекенки. Голямо лицемерие, голямо нещо.
7
7
 
42
 
! Отговори
:) преди 6 години
До MaйMyнaтaПлащам си и водата, и електричеството, и ТЕЦ-а, и данъците. За мен не се грижи.Не ми е ясно какво ви пречи тази жена, дори да приемем, чевсички до един сте някакви неземни красавици и левенти-хубавци!
6
3
 
46
 
! Отговори
Ееей, лицемериии! преди 6 години
Нали сте големи демократи бе, перковци?Нали непрекъснато пишете, че всеки има право да бъде такъв, какъвто е?Тази леля има определена представа за себе си. Защо да не я реализира?Никой не ви кара да се жените за нея!Нито пък тя очаква вие да й платите силикона.
5
1
 
36
 
! Отговори
Край преди 6 години
И него го е страх. И двамата ни уплаши!
4
1
 
38
 
! Отговори
Край преди 6 години
Плаши ме!
3
0
 
42
 
! Отговори
50г преди 6 години
Така е като останеш на сухо, без деца и отвърстията са като водосточна тръба...
2
0
 
38
 
! Отговори
123 преди 6 години
Дааа не е като нашите баби.
1
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара баба, дашна..