Пожарникари спасиха жена от Охайо, нападната от боа

"Побързайте, змията е захапала носа ми", казала тя на 911
Обновена: 28 юли 2017 21:37 | 28 юли 2017 21:34, Веселина Йорданова
8
Пожарникари спасиха жена от Охайо, нападната от боа
Снимка: архив, Ройтерс

Жена от Охайо набрала телефонния номер 911, защото боа удушвач, дълга 1,6 метра, се била увила около врата й и я хапела по лицето, съобщи Асошиейтед прес.

"Умолявам Ви да побързате - казала изплашената жена на диспечера. - Змията е захапала носа ми".

Диспечерът изпратил пожарникари и полицаи в дома на жената в селището Шефийлд лейк, на около 40 км западно от Кливланд, но бил изумен.

"Никога не бях чувал подобно нещо", уверил той.

Спасители пристигнали няколко минути по-късно и установили, че жената лежи на окървавена алея край дома си, а змията се е увила около врата й. Спасител отрязал с нож главата на змията и 45-годишната жена, чиято самоличност не се съобщава, била откарана за лечение в болница.

Докато разговаряла с диспечера, жената пояснила, че предишния ден спасила две бои удушвачи и че притежава 9 кралски питона. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Боа удушвач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите имаме поговорка: "С куче в торба не се влиза".А камо ли с питон :)
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вереме е да си вземе и анаконда за отглеждане
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убеден съм че змията не се в оказала случайно на вратът и, както и да е имала е късмет че телефона е бил наблизо а змията явни не много силна. Въпросът обаче е със какво ги храни тези 9кралски пилона и заслужавала ли е да бъде спасена
4
1
 
24
 
! Отговори
Хм... преди 6 години
"Спасител отрязал с нож главата на змията"Ayyyy, от ПЕТА ще го подгонят за насилие към животни! Американците изобщо не са толерантни! Ако това се беше случило в Германия, или друга европейска страна, спасителят щеше да отреже с ножа главата на жената (ако жената беше бяла), за да е по-лесно за змията да не се мъчи с убиването на жената!
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко животно си има инстинкти и дори най-питомните и безобидните могат да проявят агресия.Що не си опитоми джихадисти? Да види в Гунтанамо за някой по-екзотичен. Европейските политици вместо змии удушвачи ни налагат да живеем с колячи.
2
1
 
39
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Една жена имала домашен любимец голям питон.Спели заедно-тя, детето и питона.От известно време питона отказал да приема храна и стоял опънат до детето.Жената се притеснила и се консултирала с лекар и била втрещена като и казали, че питона се изчиства и спи опънат до детето за да пробва може ли да го погълне...Няма по голяма и*диотщина от отглеждането на опасни животни в домашни условия.Едно животно никога няма да приеме човешката същност
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така им се пада на природозащитниците. Спасила 2 бои. :D Спаси боа, да те души. Спаси куче, да те лае.