Овен-Риби, Лъв-Везни... Кои зодии са несъвместими?

Знаците, които е добре да избягваме. Вижте ги!
3 авг 2017 22:24, Екип на Tialoto.bg
6
Овен-Риби, Лъв-Везни... Кои зодии са несъвместими?
Източник: Pixabay

По мнението на астролозите, да се обясни защо не можете да намерите общ език с някои хора е много просто – техният знак категорично не подхожда на вашия. За да не губите ценно време за ненужни конфликти с хората, вижте онези, които трябва да избягвате.

Овен е несъвместим с Риби

Рибите са един от най-чувствителните знаци в зодиака, затова никак не е изненадващо, че прагматичният Овен, който рядко показва своите емоции, особено пред публика, не може да намери общ език с ранимите Риби, които се нуждаят от съпреживяване.

Телец е несъвместим с Близнаци

По своята природа Телец е крайно разумен и пунктуален. Рядко ще си позволи да се отклони от начертания план. Близнаците, напротив, са крайно спонтанни и могат в последния момент да променят решението си. Между тези два знака често възникват конфликти.

Близнаци е несъвместим с Дева

Девите не обичат някой да нарушава обичайния им ред в живота – още повече да се меси в плановете им и да дава съвети. Девите са грижовни, а спонтанните Близнаци ги изнервят.

Рак е несъвместим с Козирог

Доколкото Рак са много емоционални, на първо място в партньорите си те търсят съчувствие и съпреживяване. Но от Козирог никога няма да дочакат подобно отношение. Козирозите не обичат да показват емоциите си и се стараят да скрият своята привързаност към партньора, което още повече наранява свръхчувствителния Рак.

Лъв е несъвместим с Везни

За разлика от Везни, представителите на зодия Лъв твърде много обичат вниманието и се стараят да го привлекат по всички възможни начини. Именно борбата за „място под слънцето“ може да стане основна причина за конфликти между тези два знака. Везните ценят скромността, а Лъв я смята за порок.

Дева е несъвместим със Стрелец

Спокойните Деви едва ли могат да разберат постоянното желание на Стрелците към приключения и промени. Мечтата на всеки Стрелец е да направи околосветско пътешествие. Дева пък предпочита домашния уют и колкото е възможно по-малко промени.

За останалите зодии може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аз И българскиВие - в потвърждение на гореказаното - "имал" е ключовата думичка.
2
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До БЪЛГАРСКИ.....Аз съм Козирог, мъжът е Овен - у нас е война и мир :)
1
1
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ..... преди 6 години
Аз пък съм Овен и съм имал прекрасна връзка с жена-Козирог!.....