Това, от което най-много се нуждаем, според зодията? (I част)

Когато разберем какво търсим, можем да се фокусираме върху него
5 авг 2017 21:34,
5
Това, от което най-много се нуждаем, според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

Ако бяхме герой в роман или филмов сценарии, вероятно би било лесно да разберем кое е онова, което ни мотивира и движи напред. В реалния живот обаче е по-трудно да разберем какво точно търсим. 

Кое е онова, което определя качеството на живота ни, дава цел и ни кара да се чувстваме пълни? За едни това е любовта, за други – хармония или нещо друго. 

Когато разберем какво търсим, можем да се фокусираме върху него и да страним от нещата, които нямат значение. 

Астрологията може да ни даде насоки, когато става въпрос за скритата мотивация на личността ни. Звездите могат да видят първостепенните ни нужди и да помогнат да изградим пътя към постигането им. Ето какво най-много искат първите шест зодиакални знаци в живота.

Овен – предизвикателства

Те трябва да преминат всички тестове, да спечелят игрите и се стремят не просто към предизвикателства, а към надминаването на всички очаквания. Не може да се справят просто добре, трябва да направят най-доброто и трябва да продължат да предизвикват себе си, за да останат заинтересовани, развълнувани и стимулирани.

Докато се опитват да се справят по-добре, винаги ще останат ангажирани и развълнувани от живота.

Телец – комфорт

Телците трябва да имат удобен дом, хубава храна и приятна обстановка. Нуждаят се от тях и ще направите всичко по силите си, за да ги получат. Родените под този знак вероятно няма да оцелеят, ако не си угаждат от време на време.

Готови са обаче да работят упорито за това, което искат, така че всичко се балансира.

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичаш ли си жената всичко е ок.Жената усети ли че нея обичаш.Ти бие шута.Не те иска повече.Една жена не те ли желае сексуално,не те ли иска вече да те вижда,чува.Забрави я! Не те иска въобще.
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази статия май е за жени.Ако е така, то всяка жена, от всяка зодия, се нуждае отГОЛЯМ, ЧЕРВЕН, ИЗПРАВЕН, ГОРЕЩ, ГИГАНТСКИ, СУХ НО ВЛАЖЕН, ДЕБЕЛ НО СТРОЕН, ПАРЕЩ, ТЪМЕН ОТ НАПРЕЖЕНИЕ, ОБИЧАЩ, ВЛАСТВАЩ, МИРИШЕЩ НА ДИВО, АДСКИ СИЛЕН, БЕЗПРЕКОСЛОВЕН, НАДМЕНЕН НО МОЖЕЩ, БЕЗЦЕРЕМОНЕН НО НЕЖЕН, ЗВЕРОПОДОБЕН, ВИНЕНО-ЧЕРВЕН ИЛИ ЧЕРЕН, ЖИЛАВ...извор на живота!