Стрес и нерви в офиса. След 35 мразим работата си

Повечето младежи се чувстват ценени в службата
24 авг 2017 20:15,
5
Стрес и нерви в офиса. След 35 мразим работата си
Снимка: Архив, Reuters

Британски изследователи установиха, че по-възрастните хора често са нещастни в службата, съобщи Нюзру.

Рязко намаляване на удовлетвореността от работата започва от 35-годишна възраст.

17 процента от хората над 55 години, 16 процента от 35 до 54-годишните и 8 процента от 18 до 32-годишните са недоволни от работата си, установи анкетата на компанията "Хепинес уъркс".

В групата до 35 години повече от половината анкетирани (60 процента) се чувстват ценени в службата. До тази възраст недооценени се смятат 15 процента, при 25 процента от хората до 54 години и 29 процента от по-възрастните от 55 години.

От стрес в работата се оплакват 34 процента от хората над 35 години и 25 процента от по-младите.

Младите лесно се сприятеляват в службата (62 процента). В групата от 35 до 54 години този процент е 14.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: офисработапроучване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 6 години
То и без това е нездравословно да се влюбваш в работата си , защото след като се пенсионираш , изпадаш в депресия и може да се гътнеш скоропостижно !
3
1
 
8
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До Анониментова е новото нормално - хората в САЩ ги наричат "ресурси" и ни третират като *** - наблъскани в запустяла фабрика или склад преустроени на офис - точно като на снимката и между другото - това минава за хубав офис свърши ли поръчката по която работиш и те уволняват - погледни биографиите на днешните служители - всеки 2-3 години на нова работа
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кокошките вече имат права, могат да са щастливи. Работещите в показания офис още са безправни: нито естествена светлина, нито лично пространство. Като прибавим електромагнитните излъчвания в огромни размери, получаваме основателна причина за психично разстройство.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието не отговаря на съдържанието на материала.Ако Вие от сайта си мразите работата, бъдете така любезни да не включвате другите в кюпа. С омраза ще си навлечете болести. Свят широк, огледайте се, има добро място и за Вас.Аз съм над 50 и никога не съм мразила , включително работата си.

Спонсорирани публикации