Какви приятели са отделните зодии? (II част)

Това са онези, на които можем да доверим всичко
10 сеп 2017 21:50,
3
Какви приятели са отделните зодии? (II част)
Източник: pexels.com

Зодиакалният знак отразява и нашия характер – в по-голяма или по-малка степен. Хороскопът, освен че разкрива много за самите нас и на какво държим в приятелските отношения, може да издаде и кои са хората, които най-адекватно биха се вписали в нашия най-съкровен свят. 

Това са онези, на които можем да доверим всичко, които ни разбират и ще направят всичко по силите си, за да ни помогнат, когато сме в беда. 

След като вече разгледахме какви приятели са родените под първите шест знака на зодиака, предстои да се спрем и на останалите шест, заедно с най-подходящите за тях приятели сред зодиите. 

Приятелският кръг на Везните: Водолей, Стрелец, Овен, Близнаци, Лъв

Везните са прекрасни приятели. Те са социални, авантюристични и стилни в същото време. Те са склонни да бъдат лидери сред приятелите си, не защото са властолюбиви, а защото останалите се възхищават от тяхната способност да водят и да дават ценни съвети.

Приятелският екип на Скорпиона: Риби, Козирог, Рак, Дева, Телец

Родените под знака на Скорпион са едни от най-надеждните хора – те са от онези приятели, на които можем да доверим с тайните си. Те ни позволяват да се отворим пред тях и да излеем всичко, което ни тежи, без да ни съдят или критикуват. 

Скорпионите поставят приятелите си на първо място и дори когато са заети, намират време за приятелите си.  

Приятелският кръг на Стрелец: Везни, Водолей, Овен, Близнаци, Лъв

Стрелците са жадни за знание и обичат  да се задълбочават, за да намерят скритото значение над повърхността. Те копнеят за по-дълбоки отношения. Приятелите ни от тази зодия няма да ни пуснат, докато те не ни опознаят добре, а наученото използват в наша полза.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: хороскопзодииприятели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Тревопас преди 6 години
Айде пак зодии, стига бе Анче, действието и реакциите на хората в живота не зависят от датата им на раждане а от умствения им багаж а той зависи от ред други фактори като образование, семейна среда, приятели, религиозни убеждения и даже малко късмет така че тази тема е преливане от пусто в празно! Дано поне да ви плащат за това щот то друга полза от тия писания няма!
2
2
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
Бе и аз ги питам тия елементи кво е зодия и що пускат подобни бълвочи всеки ден?!
1
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
няма зодии