Динозаври на разходка в парка на Военната академия

Сред 24-те праисторически животни е и любимият Т-Рекс
4
Динозаври на разходка в парка на Военната академия

Изложба с макети на динозаври в реален размер ще бъде отворена за посетители от 15 септември до 5 ноември в парка на Военната академия "Георги С. Раковски", съобщиха организаторите.

Децата могат да разгледат 24 анимирани макета и скелета на динозаври, сред които любимият Т-Рекс и Добрия динозавър, да оцветят за спомен динозавърска картинка по избор, а на финала - да пояздят динозавър.

Посетителите ще могат не само да се насладят на атрактивните праисторически животни, но и да разберат любопитни факти за произхода, живота и навиците им, как са отглеждали малките си и как са ловували.

Изложбата "Живите динозаври" е гостувала в множество страни по целия свят, а посетителите й надхвърлят 10 млн. души.

Билетите са на цени от 10 лева за деца и 12 лева за възрастни. Изложбата ще е отворена всеки ден от 9.30 ч. до 20.30 ч.

Гостите, които искат да посетят изложбата през първия уикенд от откриването й (16-17 септември), ще могат да се възползват и от специална отстъпка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
цената е супер високаа това коеот виждаш изобщо не отговаряза една птица заставам и четатова е беззъба птица ....поглеждам нагореи те наредили зъби като на акулапосле отиваш на друг динозаавърпоглежда да четеш и то натрупано с листате сега падат и трупатполовината не може да се прочете какво пишеза тая немърливост искат по 12 лв на голям и 10 лв на детеабсолютни ***
3
7
 
2
 
! Отговори
as преди 6 години
Тия ги гледах във Варна, виждаха се през оградата, повечето кукли са напукани, нещо не е доизмислен материала, абе интерестно е ама не струва, повечето хора ги гледаха през оградата, само аз и жена ми се прецакахме да влезем и още 5-6 човека там :))))
2
2
 
25
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
дам - цената направо биие всяко филмче че и по 2! пък там мърдат :) да поискаш за децата 10 лева си е чист обир!алчни хора ей
1
1
 
29
 
! Отговори
ггщш преди 6 години
НЕРЕАЛНО СКЪПОООО. Ако отиде едно семейство с две деца 44лв. излиза