Да се срещнеш за първи път със своите 19... деца

57-годишен американки художник е бил донор на сперма
Обновена: 23 сеп 2017 12:09 | 23 сеп 2017 12:05, Петя Славова
12
Да се срещнеш за първи път със своите 19... деца
Източник: Кадър YouTube

57-годишният американски художник Майкъл Рубино се срещна с 19 деца, които са се родили в резултат на изкуствена инсеминация от негова сперма, съобщаваInside Edition.

"Когато бях донор се надявах, че ще видя две или три от тях – признава Рубино и заявява – Заобичах всеки от тях в минутата, в която ги видях".

Най-голямото от биологичните му деца е на 21 години, а най-малкото – на 16.

11 от тях имат същите сини очи като неговите. Техните майки живеят в 10 щата на САЩ и на Каймановите острови (Великобритания).

Рубино твърди, че е станал донор не по финансови причини, а за да помогне на безплодни двойки да имат поколение. За всяко "дете" е получил по 50 долара, но той уверява, че ги е дал за благотворителност.

Когато попълва анкетата в банката за сперма, художникът е обявил, че не иска да скрива информацията за него и е готов да се срещне с децата, ако пожелаят като пораснат.

Изданието The Orange County Register отбелязва, че за първи път майка на негово биологично дете се е срещнала с него през 2004 г. Рубино започнал да ѝ помага да води детето на училище, а по-късно дори започнал да живее с тях в общ дом.

Видео по темата може да видите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
леле мале! преди 6 години
По-долу писане на коментари без да се разбира за какво става дума. Художникът правел деца, молА ви сЪ, оставял на други да ги отглеждат, той пък се водел баща! Ха-ха-ха!У нас семейство почти никой не прави вече. Живеели на "семейни начала"! Коскоджа ми ти партиен лидер прави дете и почти го порасти, а след това тръгна прави "свадба", защото като изтрезнял се сетил как ще наричат това дете другите.
11
3
 
4
 
! Отговори
Нищо лошо! преди 6 години
Много хубави деца!
10
3
 
12
 
! Отговори
Бре, какъв дявол! преди 6 години
Намерил е цаката! Хем има деца, хем не се е главоболил с отглеждането им!При това, не ги е подхвърлил в интернат, а е станал донор на биологичен материал. Това дава сигурност, че детето ще отиде в семейство, което копнее да го отгледа, а също така има достатъчно финансови средства, за да му подсигури детството.
9
1
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Да, 7-ми, има случаи, в които сериозни и почтени хора нямат деца, чудят се какво да правят. Знам, че казусът е сложен. Обаче има и сили, които наистина желаят дехуманизацията на обществото и отстъпление от защитните механизми, които го правят здраво и жизнеспособно. Има атаки срещу семейството и срещу мъжкия и женския пол. Майката и бащата са божествени технологии, програми, семейството също. Детето не може без тези технологии, обяснявам го твърде механично, но се разбива програмата на живота.
8
3
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Както и да ни развъждат в бъдеще, те вече така ни отглеждат, извън семейството, клетково отглеждане, като бройлери. Държавата подава храна и вода, учи каквото реши, тя дори не позволява родителите да щукнат на тема учебни програми. Че какво право има родителят да възпитава детето си по съвест? Щом държавата казва Декамерон в 8-ми клас, значи ще четат. Кой си ти, дето си родил детето, че да казваш на уважаемия чиновник, какво да прави с ума на твоето дете? Ти си никой! Ти си спонсор, нищо повече
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До HelleborusСтава въпрос за донор на ***. Такъв, какъвто се полза в някои случаи на инвитро процедурите. Както сега се ползват и донорски яйцеклетки. След някоя година и някоя донорка, ще може да се срещне с 19-те си деца. Как мислите, че "звездите" на 50 зачеват? А и не само в техните случаи.
6
3
 
6
 
! Отговори
Изчезващ вид преди 6 години
Така ще ни развъждат след 50-100 години по изкуствен начин, за да не се водим изчезнал вид бял човек! Само дано не ни сложат в зоопарковете за да забавляваме неггратаа и арабеските!
5
4
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Думата, която системата ми е изтрила, означава бездомно животно, куче, каквито ходят край контейнерите. Е, не може да се размножаваме като тях.
4
12
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Да правиш деца, които да оставиш на произвола и да не знаеш какво им се случва, да се предовериш на непозната майка, че ще ги гледа добре, няма как да е правилно. Родителството е отговорност за детето, което си създал, докато навърши пълнолетие. Отговаряш за възпитанието и образованието му, за психическото му състояние. Колкото повече се появяват деца извън нормалното семейство и грижа, толкова повече злоупотреби с тях ще има. Не може да се развъждаме като ***, без семейството.
3
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да плати нужните пари на децата за който и цент не е дал.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си,че новината е съчинявана в България!В Щатите в това отношение законите са страховити,и това което за *** е нещо нормално,там се преследва от закона!
1
2
 
14
 
! Отговори
seira преди 6 години
НА ТАКЪВ ЧОВЕК САМО МОЖЕМ ДА МУ ЗАВИЖДАМЕ!!!