Какво е да имаш анорексия? Разказ от първо лице

Джулия Янсен и истината за заболяването
11 окт 2017 22:33, Eкип на Teenproblem
3
Какво е да имаш анорексия? Разказ от първо лице
Снимка: Instagram

Момичето криело храна в ушите си, само и само да не се налага да я изяде. Случвало се е и да размазва масло в косата си, оставяйки се на страшната болест.
 
Лекарите казали, че тя е един от най-тежките случаи, които са виждали – приета била в болницата, с невероятното тегло от 35 кг. Имало моменти, когато не смеела дори да пие вода, а храната не докосвала, за да не проникне през кожата й.

Джулия загубила голяма част от косата си, а вземането на душ отнемало часове – оставяйки я ужасно изтощена. Кръвното й налягане било толкова ниско че припадала по няколко пъти на ден, а устните и пръстите й посинявали от студ, въпреки топлите дрехи.

Останалата част от историята можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: анорексия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Няма как да го разбереш защото до голяма степен е психичен проблем. А това, че див селянин стана пределно ясно.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало едно време, едно момиче и едно момче.Голям любов,но така се развива връзката, че се заформя невиждан скандал от ревност.Момчето в яда си я я удря жестоко нанася и невиждан побой.Момичето отключва анорексия.Започва се!Не яде,слабее не изпитва глад.В един момент корема става,като стафида,дори и да поиска да погълне нужното количество храна за голям човек става невъзможно.И понеже той и вменява в скандалитени побоя постоянно вина.Тя започва да изпитва вина,че яде че пак нещо не е както трябва
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз в момента пия биричка и мезя със салам и кашкавал; и колкото и да се напрягам, тва с анорексията не мога да го разбера.А за десерт имам 2 вафли, че като пийна и ми се дояжда сладко.Наздраве!