Кое ви прави неустоими в мъжките очи според зодията? (II част)

Би било хубаво да знаете какво мислят, но трябва да потърсите улики
19 ное 2017 21:33,
1
Кое ви прави неустоими в мъжките очи според зодията? (II част)
Източник: pexels.com

Онази черта, която толкова искате да промените, може да е нещото, което мъжете намират за изключително атрактивно във вас. 

Мъжете са тайнствени същества. Понякога можете да ги прочетете като отворена книга, докато друг път не можете да разберете какво говорят. Би било хубаво да знаете какво мислят, но понякога трябва да потърсите улики, които не са толкова очевидни, колкото ви се иска.

Когато някое момче ви харесва, може да не го каже, но със сигурност ще го покаже. Понякога намекват, че харесват нещо във вас, но вие може да пропуснете сигнала, защото това е нещото, което самите вие не харесвате в себе си. 

Астрологията разкрива тайните атрактивни черти, които са специфични за вашия зодиакален знак и се оказват неустоими за мъжете. Вече разгледахме кои са те при първите шест знака в зодиака. Предстои да разгледаме и очарователните за мъжете женски черти и сред останалите шест. 

Везни

Родените под този знак искат да поддържат всички свои отношения в съвършена хармония, те не обичат драмата. Мъжете харесват това и за тях е трудно да устоят. Колкото по-малко драма има в живота на дамите от тази зодия, толкова повече време ще имат за мъжете си. 

Скорпион

Хората често си мислят, че ако имат студено излъчване, ще отблъснат останалите. Скорпионите обаче успяват да ги привлекат именно по този начин, особено мъжете. 

Представителите на тази зодия са емоционални, но успяват да го скрият добре. Никога не можете да разберете дали са тъжни или ядосани - лицето им остава с непроменено изражение. 

Мъжете намират тази тяхна черта много интригуваща и им харесва да се опитват да разгадаят тези дами.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който те обича те обича.

Спонсорирани публикации