Всяка зодия си има две страни. Ето кои са (II част)

От нас обаче зависи по какъв начин ще ги използваме
10 дек 2017 22:41,
11
Всяка зодия си има две страни. Ето кои са (II част)
Източник: Pexels.com

Всяка част от живота си има две страни – във всеки аспект и всяко същество. Във всеки човек могат да се открият както положителни, така и отрицателни черти. От нас обаче зависи по какъв начин ще ги използваме в своя живот и в отношенията си с околните. 

Любопитното е, че можем да наблюдаваме сходни качества и недостатъци сред различните знаци в зодиака. След като разбрахме кои са двете лица на първите шест зодии, предстои да видим как стоят нещата и сред останалите шест. 

Везни

Те са любезни хора, които вярват в мирния живот. Везните се опитват да поддържат стабилно темпо в живота си. Тяхната природа обаче понякога им създава сериозни проблеми. Те се опитват да поддържат стабилно темпо, което понякога не е приложимо в живота.

Въпреки че избягването на скандалите и пререканията е добро нещо, понякога конфронтацията е необходима. Точно тогава те стават жертви на собствената си природа.

Скорпион

Скорпионите са духовити и с чувство за хумор. Те държат атмосферата около тях да е лека и щастлива. Вярват в правилната ориентация и имат независим и страстен начин на живот. 

На моменти могат да бъдат отмъстителни. Това е другата страна на техния характер. Представителите на тази зодия мразят да бъдат предавани или предизвиквани да вадят на показ тази страна.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не не е добра жена риба! Просто не си попадал на добри и разбрани жени.Дай Боже всекиму!!!
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ги вижадах.Сякаш парите и изтичаха,между пръстите.Сяда сутринта на маса до вечерта. Не чисти не готви в дома "лисици да ловиш "от цигарен дим.Често изпада в депресия ме се мие и къпе.Крещи...изпада в истерия!Отказваш и нещо.Слага ти четала на връта и е като " воденичен камък тежка".С искания!В противен случай лошо ти се пише!Така че прехвалената жена риба е ясна.Като ти е толкоз мила и добра ако искаш я осинови легни при нея вземи си я под опека.Но не вменявай на обществото че е добра жена
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях с една риба преди време.Мързи я.Само лежеше, спеше до късно харчеше безусловни сума пари.По цял ден си седеше вкъщи и си лакирваше ноктите.Звънеше ми по 120 пъти на ден да иска нещо.От колата не слизаше,все едно караше с вода. Постоянно парцали купуваше.Нищо не пести.Кога се прибирам беше жив безобразна ***. Неоправени легла, пуши в леглото навсякъде във всички стаи.Чинии до тавана. И сух хляб или никакъв.Работех от сутрин до здрач.Не си позволявай да харча.А тя!? Дам ли и пари
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа риба е прекрасен.Секси ревнив.Обича да се заиграва.Но е сладък когато е влюбен.Много чувствителна душа.Голямо сърце. Просто еее...the best.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената риба има едно такова поведение че е нещо с изключително чувство на превъзходство се носи.Все едно другите са ниши същества.Тя е величествената Анабел,другитте изпадналите в немилост нищожество.Високопарното и поведение очаква нещо грандиозно.Но хората остават потресени от простотията, не моженето,некадърно в тях и незнанието.Умението че са можещи и знаещи върещява хора ерудирани в определен ресор дейност,когато те се опитват всячески да вменят на простолюдието, около себе си че са нещо.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена Риба е долна егоцентрична егоистична,инфантилна болна до мозъка на костите си.Счита,че света се върти около нея и всички около нея.Иска всичко материално да е за нея без изключение.Винаги желае да бъде център на внимание. Постига го с дълбока Простотия от сорта:" обичам 69 и мусака". Балкански загорял левент, откликава на "предизвикателството" ще има облекчение на "букета от вени".Какво да правиш?Балкански синдром.Крайно отмъстителни,злопаметни и липса на чувство за вина.
3
4
 
9
 
! Отговори
мъж преди 6 години
познавам няколко мъже риби и супер много ме дразнят - никога нямат мъжка позиция а винаги са "мазни и хлъзгави". Не са хора на принципа и честта. Леко женски манталитет са и мен това мн ме дразни защото очаквам да говори мдиректно а не с хлъзготии.А за жените...в една книга по астрология мн добре бяха описани - "с ттях толкова добре си пасвате, че мислите че сте намерили идеалната половинка. Обаче точно в деня когато имате нужда от тяхната подкрепа, те ви изоставят и вие сте потресени и съсипа
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това което пишеш за рибите не е точно така, често пренебрегват сибе си, заради другите. Хората не оценяват добротата им и злоупотребяват, тогава рибата се отдръпва и иска да остане сами с мъката си.
1
2
 
18
 
! Отговори
Хората от зодия Риби преди 6 години
се изплъзват като риби от трудните ситуации, когато трябва да поемат отговорност или да понесат санкция.Повечето от тях се държат възпитано, гостоприемни са и това често се приема като добро приятелско отношение.Но са големи егоисти.Стане ли въпрос за личното им удобство и за да си направят дори дребен кеф, не се замислят какво могат да причинят на някой друг, а всъщност нямат зли намерения и не искат да го обидят - това не им е в характера.Просто не се сещат да преценят ефекта от постъпката си