3D татуировки, които изглеждат нереално добре

Когато татуирането е цяло изкуство, всички са доволни
Обновена: 19 яну 2018 18:59 | 19 яну 2018 18:15,
3
3D татуировки, които изглеждат нереално добре
Източник: Imgur

Да бъдеш добър татуист не е толкова лесно, колкото мнозина си мислят.

Човек трябва да може да рисува, да държи ръката си стабилна и да има идеи за татуировка, които да отговарят на определени части на тялото.

И ако сте на другия край на иглата и искате да получите татуировка, тогава вероятно ще имате определен стил или мотив в ума си.

В края на краищата, както художникът, така и клиентът трябва да имат предвид, че татуировките са за цял живот – освен ако не искате да минете през болезнено лазерно отстраняване!

Ако получите татуировка, като тези, които ще ви представим, този факт едва ли би ви смутил по някакъв начин, защото това са абсолютни произведения на изкуството. Те са толкова внушителни, че дори изглеждат нереално.

Вижте за какво става дума в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
А бе аз и друг път съм ви казвал, че такава татуровка бажанака има на голата си глава.Направи си паяк, та да му плаши мухите да не го кацат ама жена му все забравя, че е рисунка и мине, замине покрай него и го пляска по главата а пък кога идем летото на нивата, соколчето са спуска от гнездото та да го клъве и той ще-не ще, все сас шапката стои и са поти...Що си направи такова нещо да го пигаш ама и той си не знай бе
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5,8 и 12 са много яки