Кои са най-мъдрите зодии? Доверете им се!

Не се раждаме с мъдрост. Придобиваме я с времето, опита...
Обновена: 26 май 2018 07:08 | 25 май 2018 19:14,
9
Кои са най-мъдрите зодии? Доверете им се!
Източник: pexels

Не раждаме с мъдрост. Придобиваме я с времето, опита, образованието, средата, в която сме израснали, и хората, с които общуваме. Ако успеем да оставим егото си настрана и да научим важните уроци, ние трупаме мъдрост.

При интелигентните зодии точно тези характеристики са повлияни от астрологията.

Мъдрите хора се нуждаят от време да реагират, тъй като те трябва да обмислят последиците от своите действия, както и нещата, които са се случили в миналото, и следователно да изградят по-дълбоко разбиране за човешкото поведение и за света.

Кои са умните зодии, при които мъдростта предхожда възрастта им?

Риби

Мъдростта на Рибите идва от тяхното състрадание и грижата им към другите. Родените под този знак винаги ще бъдат там за всеки, който се нуждае от тях.

Те са познати като стари души и имат сила, благодарение на която помагат на хората около тях. Представителите на тази зодия не са егоисти, които се интересуват единствено от себе си, така че егото им не пречи да дават смислени и мъдри съвети.

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Вай вай рибоците.... преди 5 години
Миролюбиви, наивни, работливи са риби, но чак пък най- мъдри е силно казано. Мъдростта на човека е строго индивидуална и не зависи от зодията му. Може би това е една характеристика над зодиите , която да се вкара към тази или онази зодия е грешно. Всеки талант от бога може само да се надгражда. Или го имаш и го развиваш или въобще си си късметлия...Каквото и да правиш може да развиеш нещо да научиш и толкова. Иначе всички на 80г ще сме мъдреци с дълги бради и голи глави , които да почесваме :-)
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доверяваш им се и си свършен.Вие си преценявате, дали да паднете толкова ниско.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- първични непремерени в своите действия и изказ. Необмислените им постъпки, първичното животинското в тях т. е първо действат, след това ще обмислят своите действия, които вече са дали крайния резултат. А той е пълен крах. Истински мъдрия човек е житейски обигран. Той не залага на първичните си инстинкти и необмисления изказ. За това са в губеща позиция всеки път.---"Не може да правиш една и съща грешка всеки път и да очакваш различен резултат!" АйнщайнИзвода за вас!!!
4
0
 
5
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Това за водолеите не се отнася или поне не за мен.Както казваше една колежка"Душицо,толкова си умен,а същевременно толкова житейски глупав и наивен.Всяка средно интелигентна жена може да те моделира по свое желание,и в ръцете и ще си по-мек от восък".Съпругата ми е лъв и е наистина мъдра ,може би поради вродената И недоверчивост и винаги смята ,че никой не ти мисли доброто,та не случайно тя е успял техн.директор.
3
2
 
6
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Все се питам: А бе не си ли четете нещата като ги напишете? Толкова е дразнещо с тези правописни грешки... Това е неуважение към нас, които ви четем. Дори и не ми се коментира мъдростта на някакви зодии... Много сте "дълбоки", а неграмотни.
2
9
 
24
 
! Отговори
edin преди 5 години
Няма да коментирам правописните грешки в статията, но хората от зодия риби които познавам са баш хора със силно его и мъдроста нещо им липсва като цяло.
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не раждаме с мъдрост. Придобиваме я с времето, опита, образованието, средата..."---Не е ли по-правилно да се каже: Не СЕ раждаме с мъдрост?Последващото изречение предполага, че става дума за нас, как СЕ раждаме, а не КАК раждаме. Ние, от мъжки пол, само СЕ раждаме, не раждаме.