Как да направим дома си отпускащ и приятен

Домът ни трябва да е нашата крепост, но това невинаги е така
23 сеп 2018 13:55, Михаела Лазарова
9
Как да направим дома си отпускащ и приятен
Снимка: unsplash

Нашият дом трябва да е нашата крепост, но това невинаги е така. Често не си даваме сметка колко важно е обзавеждането, подредбата, цветовете, които избираме за дома си. Те могат да се окажат както вредни за емоционалното ни състояние и предизвикващи повече стрес, така и релаксиращи и освобождаващи от ежедневното напрежение.

Ако искате домът ви да е от втория тип трябва да знаете как да го обзаведете. Последвайте няколко полезни интериорни съвета, които помагат да направите дома си антистресов и по-релаксиращ.

1. Използвайте успокояващи цветове

Опитайте се да се придържате към натуралните цветове в природата – зелено, синьо, бежово, сиво, бяло, кафяво, оранжево. Това са все земни нюанси, присъстващи навсякъде около нас. Ето защо, щом природата ни е създала и развила сред тях, те могат да ни помогнат да намалим стреса и напрежението в ежедневието.

2. Добавете растения

Живите растения винаги помагат в премахването на стреса и превръщането на дома в по-уютно и приятно място. Освен че те са природни филтри за пречистване на въздуха, растенията и тяхната зеленина разведряват обстановката и ни помагат да се отпуснем вкъщи след дълъг уморителен ден.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
До До Отпуснат (№5) преди 5 години
Част от тези, които си изброил, може да не са почтени, но ако са направили много пари - не като инцидентни печалби, а като постоянни, законни големи доходи, значи не са гл_у_па_ци.Не забравяй, че някои бивши депутати сега живеят в мизерия, а част от страховитите мутрьовци от 90-те години, които преди 20-25 години си миеха ръцете със скъпо шампанско и палеха луксозните си пури с банкноти от по $100, днес преживяват със скромни заплати на нощни пазачи или с доходите от някое павилионче за ядки.
7
1
 
1
 
! Отговори
Карлуково Нюз преди 5 години
Като начало, изхвърлете телевизора.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е просто да направите дома отпускат и приятен - строите го на брега на морето на първа линия, с хубава гледка, широка веранда и зимна градина. В двора от няколко декара хубаво озеленяване, гаражи за 5-6 автомобила, барбекю, беседка и басейн. Наемате си обслужващ персонал, който да почиства, готви и глези. Действа много отпускащо всичко това.
5
0
 
9
 
! Отговори
до отпуснат преди 5 години
ако имаш и много пари значи че си умен.Казваш, всичките мутри, крадци и депутати са гении.
4
6
 
3
 
! Отговори
отпуснат преди 5 години
Отпускащ и приятен ако не става с пари то става с много пари , ако имаш и много пари значи че си умен.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като изгониме жената!
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Абе има ли статия в която не сте се направили на жертва? Естествено, че с пари никой няма да ги обзаведе безплатно. Коментара ти е излишен.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Как да направим дома си отпускащ и приятен "".......................с пари