Нова доза политкоректност: Новият агент 007 - чернокожа жена

Лашана Линч ще бъде наследничката на Даниъл Крейг
15 юли 2019 22:40, Нели Христова
113
Нова доза политкоректност: Новият агент 007 - чернокожа жена
Снимки: Reuters

Холивуд не спира да ни изненадва – след като миналата седмица за ролята на Ариел бе избрана чернокожа актриса, подобна съдба последва и известният Агент 007.

Много бяха предложенията за това, кой ще влезе в ролята на следващия Джеймс Бонд, когато договорът на Даниел Крейг изтече и той е напълно свободен от образа на не чак толкова тайния агент на МИ6.  Някои бяха твърдо зад идеята чернокож актьор, например Идрис Елба, да е следващият Бонд. Други, най-вече феминистките движения, се надяваха на жена.

И отговорът на въпроса дойде с нова доза политическа коректност – новият Джеймс Бонд ще е и двете – чернокожа жена.

Според няколко източника, в края на 25-я филм за Агент 007, който е последен за Крейг, ще бъде представен неговия наследник, изигран от актрисата Лашана Линч.

Джеймс Бонд спокойно се е пенсионирал и си почива в Ямайка, когато МИ6 го викат обратно на служба, за да му представят жената, която ще вземе неговият специален номер. Бонд все още ще си е Бонд, но вече няма да е Агент 007. 

Разбира се, той ще флиртува с новата си колежка, ала тя само ще върти очи на опитите му и няма да има никакво намерение да влезе в леглото му. "Той ще трябва да се научи да живее в свят, в който съществува движението #MeToo", казва източникът.

Интересно е какво ще е бъдещето на новия герой, който очевидно ще включва агент с номер 007, но не и Джеймс Бонд. Може ли това да е краят на агента такъв, какъвто го познаваме от десетилетия насам?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
3
 
! Отговори
преоблечен мъж е тоя преди 4 години
Като погледнах снимката си помислих,че Джеймс Бонд нарочно се е дегизирал като жена, а то какво се оказа!?! Да бяха измислили филма агент 008 като не е Бонд
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали ще го гледат зрителите тоя филм мм?
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гннусссс, но какво е виновен Холивуд за извращенията на туземното населения на островната държава Ънглия?
89
0
 
19
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
Е не! Некоректно е! Трябваше да е чернокож транссексуален! Каква е тази дискриминация към джентърите? Ужасно е!
88
0
 
4
 
! Отговори
deep throat преди 4 години
До баш маргиналКакъв ти бряг, той е от най-дълбокото на вира :)
87
6
 
11
 
! Отговори
zxczxcxzc преди 4 години
Тоя Даниел Крейг въобще не ми беше симпатичен, просто не пасва на ролята. Гледах един филм с него и това беше. Пиърс Броснан беше много по-подходящ, защо го смениха след 2 филма само не знам. Едрис Елба според мен ще е ок, обаче тая леля на снимката съвсем не става. Няма да го гледам отново.
86
0
 
7
 
! Отговори
баш маргинал преди 4 години
До КрайТи си от другия бряг,нали!?
85
19
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
Друг е въпроса че в расизма някой бели маргинали намират самочувствие
84
2
 
24
 
! Отговори
Край преди 4 години
Няма как дядо ти да е бягал от лъвовете, баба ти да събирала корени и грудки и ти да станеш голям интелект.Еволюцията иска време
83
25
 
5
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Аз пък не мога да си обясня, по какво самовтълпяване съвременният булгаристанец се число към т. нар. от него "бели хора"! Честно! Визуално огромната част прилича на Слабаков, примерно! Мутирал *** с по-скоро ориенталско изражение, много слаба лична хигиена, азиатски мачовизъм, впиянчен, със зъл кучешки поглед, с мръсни зъби, миризлив вкиснал дъх... Е това ли ви е бялото, бе! Че тая чернокожа жена сто на сто има в пъти повече хигиена, интелект и стил от огрооомната част от населението на бг
82
1
 
5
 
! Отговори
Старшина смешников преди 4 години
Не сте прави всички, с расистките коментари! Ами, гледайте през стъклото на визьора бе и нещата се оправят!
81
0
 
16
 
! Отговори
до 95 преди 4 години
не, ще спи с много жени и при това ще са бели, за да покажат, че дори вече черна жена доминира над белите мъже като спи с жените им!!
80
0
 
10
 
! Отговори
Я преди 4 години
Дали ще спи с много мъже във филма, както Джеймс спи с жени?
79
19
 
4
 
! Отговори
До 89 преди 4 години
Охохо, не знам дали си на 29, но се държиш като 92 годишен ориенталец! Смръдливецо, няма по-долнопробна *** от вас - расистите с изпомпани от омраза, мързел и некадърност мозъчета! Гнус ме е от вас, долни ***! Сигурно онанираш и на кадри от концентрационни лагери! Внимавай какво пожелаваш на другите, че да не се окажеш ти там!
78
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хабер си нямате от шпионаж! Като е църна, няма да я фанат у тъмното...
77
0
 
23
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
Белите Мъже Свършиха, Уурраааааааа! Успяхме!!
76
0
 
19
 
! Отговори
прочетете преди 4 години
Британският Вестник "Гардиан" публикува статия "Последните дни на белите хора", споко скоро няма да ни има, дори вече са направили таблици на годината по държави. В същото време с палите на белите през хуманитарни програми, Африка, Азия и т.н. увеличиха населението си в Пъти!! Бялата Раса - Самосубсидираща Геноцида над Себе си. Благодарете на Брюксел, а и днес избираме Баронесата за нов Вожд!
75
0
 
32
 
! Отговори
Кондю преди 4 години
Ако е мисилманка, обратна и веганка ще е вече мноого по политически ответствено
74
3
 
15
 
! Отговори
До 78 преди 4 години
Уpoде НПО активист, не съм дедо, а съм на 29 години! И да, *** и национални предатели като теб ще бъдат пращани по лагерите - рано или късно!
73
3
 
6
 
! Отговори
ад0лф преди 4 години
усещам, че все повече хора, които не ме разбираха и ме мислеха за позор, почват да ме разбират и то да ме разбират много добре! мъдростта не случайно идва с житейският опит!!