Денят на готвача: Как да намерим баланс между приятно и полезно?

Отговорите - от Иван Звездев
21 авг 2019 21:27,
0

В средата на август, по традиция, има ден на готвача и в предаването "Директно"  по Bulgaria ON AIR, днес разговаряме с Иван Звездев за свещенодействието, наречено храна.

Всички обичат храната, прекаляват с нея, наказват се, тъпчат се, отказват се от нея. После гладуват, правят диети, после режими, но очите винаги остават ненаситни.

Как да намерим точния баланс между полезното и приятното, вкусното и достъпното, отговорите от Иван Звездев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: хранаhranaИван Звездев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари