Бюджетните монарси – Уилям и Кейт пътуват с полет за 73 паунда

Престолонаследникът показа, че няма нищо опасно в пътническите самолети
22 авг 2019 21:20, Нели Христова
19
Бюджетните монарси – Уилям и Кейт пътуват с полет за 73 паунда
Снимка: YouTube

Цяла седмица светът говори за принц Хари и съпругата му Меган, които за 11 дни се качиха 4 пъти на частни самолети. Младото семейство разгневи част от обществото и медиите, тъй като с пътуванията си оставят голям въглероден отпечатък върху околната среда. Приятели на Меган и на Хари пък се втурнаха да ги защитават, обяснявайки, че за двойката не е безопасно да лети с пътнически самолети.

Още по темата

Само че от край време кралското семейство използва комерсиални полети, за да се предвижва. А точно в разгара на скандала, самият престолонаследник Уилям се качи на пътнически самолет заедно с цялото си семейство.

Камери уловиха момента, в който бъдещият крал на Великобритания се качва на борда на самолета, заедно със съпругата си Кейт и трите си деца – Джордж, Шарлот и Лиус. Принцът дори сам носеше част от чантите си.

Полетът струва на семейството едва 73 паунда на човек. Никой от останалите пасажери не знаел, че част от кралското семейство ще лети заедно с тях. Всички на борда останали изненадани, когато забелязали, че на първите седалки стоят Уилям, Кейт, децата им, както и бавачката и майката на Мидълтън. Те се отправили към Балморал, за да посетят крализа Елизабет II и принц Филип.

Принцеса Даяна също била почитател на бюджетното пътуване. То не е непознато за монарсите. А действията на бъдещият престолонаследник показват, че щом той и наследниците му могат да се качат на пътнически самолет, то за Хари, Меган и Арчи също не представлява опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Я да видим, кой се е качвал в самолет. Първите седалки коя класа са? В статията не се говори за ниско тарифните компании. Това кралско семейство до тоалетната не ходи без придружители и охрана, но за снимката тате носи чантите няколко метра. Писна ми от двуличието на еко талибаните. Не засаждат едно дърво, но ми говорят за въглеродния отпечатък.
14
1
 
0
 
! Отговори
pipo преди 4 години
Ей, журналистити.... Научете се най-накрая да пишити грамотно бье и без правописни грешки, уа... Много стье злье, да знайте...
13
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
То и родните депутати оставят голям кафяв отпечатък върху околната среда...
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
монарх е управляващ, иначе е само роднина на управляващия. и се пише прИдвижва, а не прЕдвижва. от краварници ли ви набират?
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво ме интересуват тия бе?!
10
6
 
10
 
! Отговори
лицемери гнусни преди 4 години
т.н. кралско семеиство са *** гнусни от клана на Кобургитепрес втората световна се прекръстват на Уиндзоригнусното бабе дето се води кралица е всъщност най-богатия (щех да кажа човек но тази евреиска рептилия едва ли може да се нарече човек) на светаи до ден днешен реалната власт нат подгизналия заселен с индуси и пакита остров е в нейни ръце - парламента няма реална власт в Англия
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A подобна информация, нас българите, как ни засяга?
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...and God shave the queen!
7
7
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НАГЛИТЕ ЦИРКАДЖИИ ЩЕ СЕ СБОГУВАТ С МОНАРХИЯТА АКО ЕС ИЗХВЪРЛИ БРИТАНИЯ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА!!!НО УВИ ШАНСОВЕТЕ ЕС ДА ИЗХВЪРЛИ БРИТАНИЯ БЕЗ СДЕЛКА СА МНОГО МАЛКИ!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, пуснах 901 сълзи и ми се прииска да лиша семейството си от плодове и зеленчуци за това лято, и икономисаните пари да даря на това бедно, английско, кралско семейство. И именно в тоя сюблимен момент се сетих, че ми е през *** за англичаните и в частност за кралете им!Абе, тва, журналистите, на вас иде ли ви на шорошките главици, колко не ни пука за разни рептили от англия?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе всички в двореца са лицемери
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случаенос ?? Не мислъ ...Ефтин PR на дъртата вещица и крадливата кохорта
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно иска да натрие носа на брат си, нали са скарани заради жена му.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин има една стара Лада и ремарке за нея в същото време изтича Панама пейпърс и о небеса най добрия приятел на Путин ,кръстника на децата му има 2 млрд в сметката ....бил продавал челота за свирене вика ..Някой мислили че тия не знаят че ше ги пишат по медиите по цял свят че са взели самолет с обикновенната *** ..след като отшуми пак ше са с частен самолет
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е познат трик ..случайния репортер без да иска ги уловил ..Правят си Пи-ар

Спонсорирани публикации