Твърде лично: Звездите, които пазят връзките си

Те не споделят много за личния си живот
24 авг 2019 13:28, Петя Славова
4
Твърде лично: Звездите, които пазят връзките си
Снимка: Reuters

Някои звездни двойки не спират да се показват из социалните мрежи като по този начин затвърждават любовта си пред феновете. Но има и такива, които предпочитат да не афишират връзката си и рядко и събития заедно.

 
Камерън Диаз и Бенджи Мадън
 
Малко след като сключи брак с музиканта Бенджи Мадън, звездата от „Ангелите на Чарли“ Камерън Диаз се прости с актьорската си кариера и съвсем не се жалва за нея. През януари 2015 г. двамата се ожениха тайно в дома им в Лос Анджелис без да споменават никакви подробности около личния си живот. Единственото, което веднъж сподели пред журналисти е, че нейният мъж е „прекрасен човек“ и техният брак е „най-хубавото, което й се е случвало в живота“. Сигурно е така, тъй като на 46 години, Камерън очаква и първото си дете.
 
Кейти Холмс и Джейми Фокс
 
Може би актрисата с радост би споделила, че се среща с Фокс, но се наложи да пази в тайна това пет години. Според договор, който Кейти е подписала след развода си с Том Круз, тя нямала право да излиза пред обществото с когото и да е за това време. Днес, вече спокойно двамата актьори могат да се разхождат заедно.
 
Ема Стоун и Дейв Маккери
 
Актрисата и режисьорът се срещат от 2017 г. и за тях не се знае почти нищо. Въпреки че папараци често ги ловят по време на техните романтични разходки или докато излизат от супермаркета с тежки покупки. носителка на "Оскар" Ема Стоун има връзка със сценариста и режисьор Дейв Маккери, познат с работата си в хитовата комедийна поредица "На живо в събота вечер" Ема Стоун преди имаше връзка с британския си колега Андрю Гарфийлд, продължила четири години и белязана от събирания и раздели.
 
Тейлър Суифт и Джо Елвин
 
След краткия, но бурен и следен от папараци роман с Том Хидълстън личния живот на певицата стана изведнъж скрита тема. За роман между нея и Джо стана ясно през май 2017 г. В интервю веднъж Джо споделил, че двамата успяват да съхранят личния си живот в тайна. Все пак има нещо, тъй като от време на време папараци ги улавят, когато не са се прикрили достатъчно добре.
 
Ева Мендес и Райън Гослинг
 
Двойката е повече от разговорлива, когато става въпрос за техните деца, но един за друг те не разказват. През май тази година Ева спомена възлюбения си, казвайки, че на нея й „ се случило Райън Гослинг“, имайки предвид, че тя се влюбила в него.
 
Още новини за звездите четете  в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво сте против травеститите, че два пъти ме триете? Нямат ли право и те на изява и признание!? Ай, гиди плазмодии размазани!
1
1
 
4
 
! Отговори
probi преди 4 години
Моля, проверявайте информацията си. Днес, вече спокойно двамата актьори могат да се разхождат заедно...Това няма кака да се случи, защото те се разделиха и не са заедно.