Гришо замени ракетата със сърф

Българинът се наслади на компанията на Стефани Гилмор
18 сеп 2019 18:39, Дарена Найденова
19
Гришо замени ракетата със сърф
Снимка: Instagram

Григор Димитров явно се е отдал на пълна почивка след края на последния голям тенис турнир. Българската ракета достигна до полуфиналите на US Open, където отпадна от Данийл Медведев. Постижението на Гришо беше историческо за него на този турнир и го изкачи до номер 25 в световната ранклиста.

След такъв успех, естествено е Димитров да се отдаде на заслужена почивка. Той беше забелязан на седмицата на модата в Ню Йорк, където се срещна с Ана Уинтур и Серина Уилямс. Гришо впечатли със своята визия, с която приличаше на истински модел.

 
Сега тенисистът е избрал друг начин за разпускане. Той се срещна със Стефани Гилмор, която е 7-кратна световна шампионка по сърфинг. Двамата прекараха деня заедно, а целта на Димитров беше да попие всяко движение и всяка дума от Гилмор.
 
Българинът сподели снимка от срещата в Instagram, на която се вижда, че двамата са в добро настроение и се радват на хубавото време в Малибу. Самият Димитров призна, че е фен на Гилмор от дълго време и това е среща, която е чакал с нетърпение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** трябва да се изходи...по възможност...върху някой сънародник, спасил се от родната ***.
10
3
 
4
 
! Отговори
Стрелец преди 4 години
Докога ще ни занимавате с тоя бездарник и самозванец.Както и с мошениците около него,които го лансираха с машинации на УС опен.Махнете го от пейзажа и не дразнете обикновените хора с това жалко първеню.
9
3
 
2
 
! Отговори
Ох котьоооо преди 4 години
Какво тяло, стегнато, категорично!!! Не бих му отлазал да ме дундурка цяла нощ. Тая русата до него я оставям на вас.
8
5
 
11
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Това е към всички, които повече пишат отколкото четат: Жената е шампион по сърф и е на 31 години а той е на 28...каква "дъртофелница" ви гони...
7
7
 
12
 
! Отговори
Диагноза: преди 4 години
Нарича се "Едипов комплекс" ! Не е виновен за влечението си към дъртофелници, просто е болен. Най-вероятната причина е липсата на майка му в дългите години далеч от нея, като малък...Да е жив и здрав и дано по-скоро се осъзнае :)
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати селянина.
5
2
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Ако иска и с Мая Манолова ще се среща ! Той е млад, богат и свободен...
4
1
 
8
 
! Отговори
пецата преди 4 години
В първия момента помислих че е шарапова, и наистина прилича много на нея, момчето не разбира изобщо от жени и трябва да си наеме някой бургаски гларус да му изясни как стоят нещата защото така ще свърши на стари години сам и с много срамни болести като Чарли Шийн или ще хване неправилната която ще му вземе няколко милиона като на Джони Деп
3
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
После да не се чудите защо не му върви играта и го млатят разни слабаци. Тъй става като ти смачкат топките и трябва да ги мърдаш на другия ден.
2
0
 
4
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Гришо много подбира. Не се спря.
1
3
 
12
 
! Отговори
дришо преди 4 години
Кой на кого е попивал не е ясно. Ясно е само че пак се е хванал с по-дърти жени и ще пада стремглаво надолу заради това.