Фалитът на Томас Кук провали сватбата на... Томас Кук

Компанията организирала празника и обещала изненада заради съвпадащите имена
Обновена: 24 сеп 2019 08:18 | 23 сеп 2019 22:00, Нели Христова
14
Фалитът на Томас Кук провали сватбата на... Томас Кук
Снимка: Reuters

Понякога съдбата има интересно чувство за хумор. Фалитът на компанията Томас Кук помрачи почивката на хиляди хора, но и провали сватбените планове на... Томас Кук.

Туристическата компания обещала на своя съименник изненада за сватбата му заради съвпадащите имена. 29-годишният Томас трябвало да сключи брак с 27-годишната Амелия Бинч. Заедно с двете си деца, семейството заминало на 18 септмеври за гръцкия остров Родос и планирало сватба на 27 септември на гръцкия остров Линдос.

Гостите на сватбата трябвало да пътуват с компанията Томас Кук. Компанията организирала и всичко свързано с партито на сватбата, а именно торта, цветя, украса и музика. Но сега всичко се провалило заради фалита на туроператора.

Томас Кук, който работи за компанията Ролс Ройс, споделя, че е разстроен от случилото се. Приятелката му говори дори за истински кошмар. Двамата разказват, че от две години са се готвили за сватбеното парти и сега всичко се проваля. Сега Томас Кук и приятелката и децата му очакват да бъдат репатрирани за родината си във всеки момент.

Двойката признава, че е похарчила 10 000 лири, за да организира сватбения празник и сега се безпокои, че заради фалита на Томас Кук всичко това ще им излезе двойно повече. Томас Кук и приятелката му казват, че никога не са очаквали такава компания като Томас Кук да фалира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ирониясватбаТомас Кук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
yorval преди 4 години
До АнонименТова обаче не може да мине другарчетата от НОВА-ТВ, които точно на откриването на Новата учебна година на 16.09. бяха за кратко бяха изписали долу в надписите при един репортаж думата Очителите ... след което за броени секунди я оправиха, но я видях със собствените си Очи, м-да, ФАКть.
10
0
 
1
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
ЯДЕЦ !
9
1
 
3
 
! Отговори
kireza преди 4 години
Нали *** свариха и изядоха Кука???....Каква сватба??? Даже Висоцки песен написа за пиршеството....хиииии
8
0
 
4
 
! Отговори
Adam преди 4 години
да се готви чичо сам:)
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агенции има всякакви. Тези които живеят от "чужд кредит" рано или късно свършват. В желанието си да се разрастнат и имат много клиенти забравят, че има и разходи. Трудно е постоянно да има растеж. И Китай могат да произвеждат повече качествени стоки, но въпросът е кой ще ги плаща. Трябвало е да се простират според чергата си, а не да правят невъзвръщаеми загуби.Другите в бранша да знаят и да не си вярват прекалено, че и тях това ги чака.
6
0
 
16
 
! Отговори
Една преди 4 години
Не се ли репатрират само починали туристи? Останалите се транспортират!
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не съм им ползвал услугите,сам си организирам почивката, търся си сам хотели, хостели, стаи и т.н, след това си запазвам билети за рейс и самолет, като следя кога са най евтин и не се занимавам въобще с такива туроператори . Също така такива почивки са ми доста скучни, забит в един хотел 2 седмици, обичам да се кача на някоя кола и да обикалям напред-назад и да плащам на място за хотел без резервации, око да види и ръка да пипне, казват старите ора
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жалост в БГ 90% от хората които се занимават с журналистика са слабо грамотни.
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко стана харчим повече, отколкото печелим :) Класика
2
1
 
8
 
! Отговори
Язека преди 4 години
Я па си помислих, че е станал случайо с Пищово дека му избега булката...Сватба викате...Ей селското требеше да е мойо приоритет, ама се радвам и на колеги у редакцията. Хвала.
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос за 1 000 000 лв. към автора на статията *** Христова! Как се пише правилно:а) сваДба;б) сватба;в) друго.Затова тази игра е толкова велика!