Dancing Star: Боби Михайлов пак се раздава, този път на гръцко

Той ли е най-добрият танцьор от четвъртите в света?
Обновена: 16 окт 2019 17:45 | 16 окт 2019 17:30, Екип на Dnes.bg
54

Подалият оставка шеф на БФС Борислав Михайлов отдавна си е спечелил славата на най-добрия и атрактивен танцьор сред четвъртите в света. След като танцът му на парче на Преслава преди години се превърна в истински хит, сега се оказа, че Михайлов се справя добре и с гръцките хитове.

От видеоклип, изпратен до редакцията на "България днес", се виждат нови култови движения на футболния бос. Видеото е от сватба, на която бившият вратар определено присъства като важен гост.

За разлика от парчето на Преслава обаче, тук Михайлов използва доста по-плавни и елегантни движения с ръцете, но пък раздаването му отново е "Като за финал".

А дали новият танц на Боби Михайлов ще се превърне отново в хит преценете сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Иван Иванов преди 4 години
Добре де.. какво като се весели човека и танцува.. кой не го прави.. какво лошо и грешно е направил като се е веселил?!? Айде малко по сериозно! Пишете, кажете покажете.. какви са му резултатите от как е шеф на БФС-то? Там му е дамара. че не става за поста на който го държаха такива като Домусага, Венци сикаджията и всички мафиоти дето станаха президенти на футболни клубове.. къде е държавата, къде е НАП.. да види как се въртят и перат пари там.. и кучетата по орландовци го знаят.. аре стига..
41
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
Чиста водка , чиста игра!!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
фффф преди 4 години
До Кокоти колко си *** .... това видео не е от вчера или оня ден .... аман от ***.Че беше крайно време за оставка беше ама тука масово коментиращите са ..... да им бъде забранено да гласуват и да взимат решение завинаги.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека е на сватба, да плаче ли? Аман от *** коментатори.
38
2
 
8
 
! Отговори
Перун преди 4 години
Щом танцува гръцко, значи не е расист. Просто човека е на сватба. Не бива така грубо да се месим в личния живот на хората. Разбира се слушането на гръцко и сръбско е основен проблем за България.
37
8
 
13
 
! Отговори
Срамота преди 4 години
Турци и комунисти леят крокодилски сълзи за този ***!
36
9
 
20
 
! Отговори
До комплексарите преди 4 години
Вие като ходите на сватба какво правите бе!?!? Комплексари гадни!!! Оставете човека на мира!!!
35
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа-танцува и се весели с парите си.Искров като пя "Моме Калино " на Ц.Василев и "проспа"фалита на КТБ по-ли беше танцувален?
34
4
 
11
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Милионерската и ние знаем да танцуваме.. Да го приклещят сега малко да изтънее и той като нас и да видим тогава някой негов танц. Щото с бело и 30годишно уиски всеки знае.След такива футболни постижения вместо да го започним като герой, заради алчност и лакомия, сега куцо, кьораво сакато ще го плюе... а Бойко Борисов направи перфектен предизборен ПР.
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз футбол не гледам. Може би затова в спомените ми за него винаги ще бъде коментара "Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов поставя мексиканците за втори път на колене!" от 1994 г.... когато всички, дори и аз, гледахме футбол. И ми става малко тъжно за човека. Как в един момент цялата страна те боготвори, а в друг....
32
1
 
6
 
! Отговори
Язе преди 4 години
Дърводелски метър, ама не му дреме и се забавлява. Изтърваха го на топло място за ритни топковец толкова години и сега ще си почива до края на света,... с танци, тип дърводелски метър.
31
4
 
18
 
! Отговори
Гражданин на света преди 4 години
Самовлюбен,егоцентричен,нагъл и ограничен.Това е този Михайлов.
30
2
 
21
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Да не забравяме че Боби е бивш футболист , а не академик.
29
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам нищо лошоЧовека е на сватба и танцува с булката така както можеИ защо въобще го пускате това в новинитеВерно сме ограничен народЗлобата и зависта ни е повечкоА пък с футбола връзка никакваБоби е виновен сигурно за нашите куци конеДа не тича той
28
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият ни футбол е една голяма чалга, по често са по кръчми отколкото на терена
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие пък преценете сами къде са ви трите правописни грешки.
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След поредната бутилка всеки е добър танцьор! :) Колкото ли е изпил преди този танц?
25
3
 
7
 
! Отговори
pp преди 4 години
Който пее зло не мисли .....хахах
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
15-ет години като всеки си взимаше полагаемото и футбола затъваше днес след ден беше много удобен и хубав, но за два дена стана много лош.
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този в последните 15 години единствено беше изтрезнял когато му посикаха оставката и то не веднаха а след около 2-3 часа.

Спонсорирани публикации