Аномалия или чудо? Елен с три рога в Мичиган

Фотографът, който го заснел, пази в тайна мястото
15 ное 2019 18:00,
25

Фотограф от щата Мичиган засне трирог елен в горска местност, което пази в тайна, съобщи ЮПИ.

Седемдесет и пет годишният Стив Линдбърг е пуснал снимка във Facebook, на която се вижда трирогият елен.

"Не е лесно да откриеш нещо впечатляващо, което да заснемеш", довери той.

Линдбърг поясни, че едва след като разгледал направените от него снимки, си дал сметка, че еленът е с три рога, пише БТА.

Фотографът каза, че ще запази в тайна мястото, където срещнал животното, защото се надява то да оцелее през предстоящия ловен сезон.

"Искам да направя повече снимки на този елен. Надявам се да го срещна отново следващата година", каза той пред телевизия WLUC-TV.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
У нас преди 4 години
в България има мъже с повече от един чифт рога,така,че това не е новина или сензация?!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как можете да обиждате само??? Фотографа си е обикновен човек, нямам думи за вашата злоба!
21
7
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КАКТО ПИШАТ КОМЕНТАРИТЕ ПРЕДИ МЕН!!!В ДНЕШНО ВРЕМЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ФОТОШОП, ЧЕ МОЖЕ ДА Е И С ДВЕ ГЛАВИ :DВИДЯХ СНИМКА НА ФОТОГРАФА ПРИЧИНА НА ПСИХИЧНО БОЛЕН КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ Е 100% ФОТОШОП!АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е, ЧЕ ИМА САМО 1 СНИМКА!! АКО БЕШЕ ИСТИНА АЗ БИХ СНИМАЛ БЕЗ ДА СПИРАМ ПОНЕ 2 КАДЪРА ЩЯХ ДА ИМАМ А ТОЙ ИМА САМО 1 ЛУДИЯ ИЗМАМНИК!
20
2
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 4 години
Стара история е това. Един имал 1 топка. Ама много го било срам да си признае. Приближил се най-накрая до друг и му казал: хей, знаеш ли че заедно с теб имаме 3 топки? А оня (понеже бил с 3) го попитал - ама вие да не би да сте без...?
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Photoshop 3.0
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не ви е срам вас?? Вашата лошотия е отвратителна! И еднорог да е, на вас какво ви влиза в работата? Вашите преувеличавания и заклеймяване са типични за една жестока и зла жена. Горко му на всеки, който е край вас
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно е ходил да пасе около завода на Уестингхаус
16
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Няма да го дават на вълците да го изядат и може да си има поколение. Ама вашата лошотия е тази която ще се *** със сигурност!"Не го пожелавам на никого, но като ще се правите на интересни, защо не си създавате деца с хора с уврежвания? Намерете си някой циклоп в дом за изоставени деца инвалидчета и си наплодете много деца с него и им се радвайте колко са сладки. Как не ви е срам!
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злобарите, можете само да си мечтаете да сте като това еленче, дори и с три рогца!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера дадоха снимка на едно кученце, което има мъничка опашка между слепоочието. Нито казаха, че ще му я махнат, нито че има проблем от това. Няма да го дават на вълците да го изядат и може да си има поколение. Ама вашата лошотия е тази която ще се *** със сигурност!
13
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аномалия е... Генетично изкривяване. Най-доброто нещо, което може да се случи, е да го изядат вълци. Хем няма да бъде убит от хора, за да си говорим колко гадни са хората, че убиват животни (да, наистина са гадни). Хем ще е нахранил други горски животни и хранителната верига ще се затвори. И дано да не остави поколение преди това, защото и то ще има голяма вероятност да е изроденo. По принцип калпавите гени имат лошия навик да са доминантни.
12
1
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
А, теб няма нужда и да те отвличат, егати злобараката!
11
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е елен - *** отвличан от извънземните и с него са правени експерименти Това винаги се случва в САЩ, защото е демократично.
10
3
 
9
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До Анонимен 8Сега се признай пред колектива, ти как направи този извод?Като наблюдаваш през ключалката и констатираш, че има върволица от посетители, когато комшията ти е нощна смяна?Или самият ти много се стараеш този твой съсед да замяза на благороден елен?Признай чистосърдечно, ние няма да кажем на жена ти.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя половинката му здравата изневерява...
8
3
 
7
 
! Отговори
Това означава, че преди 4 години
сърните от стадото на този елен са големи прелюбодейки!
7
6
 
2
 
! Отговори
нострадам преди 4 години
според Нострадамус елен с 3рога роди ли се и в България демокрация дойде ли светът уйде у ряката ...хубоото е че засега има само елен демокрация баш немаме туй условие не е изпълнено
6
3
 
1
 
! Отговори
hoho преди 4 години
kato igrayat sis genetikata na jivotnite daje ste ima i dva penisa
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dano nr go ubija milia kakto mras izite ot zk na bkp pra ische boiko nali e bil ohrana snae kakvo e praveno na lov imasche edin dupedavez dimitrov koito sluguvayche na jivkov po vreme ba lov sega sina mu dimitrov sluguva na radev vse bkp uj diplomati kakto polet.sVetnik na karjan4eva isveynis komunis poslani bkp maksim vse pendioneri s1200 lv plus saplati a drugite s 250 lv lekari injeneri tn da jivee demokraziata na mutrite v bg
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фотографе ела да заснемеш,как една крадлива Тиква унищожава държавата си,няма нужда от тайна мястото е България!