Котаракът Румен вече е поет - издаде втора книга

Стопанката му: Има близо 50 000 последователи, повече от Ицо Хазарта
Обновена: 10 дек 2019 13:20 | 10 дек 2019 12:52, Анисия Иванова
15

Котаракът Румен е една от най-известните котки у нас. В социалните мрежи има близо 50 000 последователи, повече от тези на певеца Ицо Хазарта, казва собственичката му Наталия Атанасова пред Bulgaria ON AIR.

След като получи приза блогър на годината през 2017 г. и издаде книга, година по-късно е ред на нова – с  поезия.
Илюстраторът на книгата е Люба Халева, която изрисува 188 котки върху книгата, чиято премиера е довечера.

И понеже, освен специфичен характер, котаракът Румен има и специално отношение към словото, решихме да попитаме собственичката му какво мисли за една от най-актуалните теми напоследък – новия превод на "Под Игото".

Целият разговор вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
голямата Чафка преди 4 години
Котака няма ли да основе партия....защото само това ни липсваше...
11
2
 
4
 
! Отговори
печеливш преди 4 години
Изобщо не си направих труда да изгледам видеото..и спечелих!Пробвайте и вие!
10
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Жива простотия!
9
2
 
6
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Явно доста хорат не могат да схванат идеята на проекта и идеята за "Котарака Румен", а именно да се направи един реален прочит на повечето пишещи в интернет на м***ймуница!Авторката на творбите, го използва за псевдоним (за незнаещите чуждо име)! Мога много да обяснявам, ама който до сега не го е разбрал няма как да го разбере за вбъдеще!Румен ДАЖИВЕЙ!!111Кмед на балгариа!!!111
8
3
 
5
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Отдавна се убедих, че в нашата "мила" държавица се изкарват пари само, когато се правиш на луд...Горко на идните поколения, защото за тях ще са възможни само 2 варианта - Или да следваш тази сбъркана тенденция, или да емигрираш зад граница...
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стопанката му да вземе да си намери нормално занятие, работа и т.н. Не е нормално млада жена да се занимава с такива глупости
6
4
 
16
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Много неща ги приемахме за майтап, но е в един момент въпросните ненормалници до така степен си повярваха, че започнаха да ни налагат тяхната лудост, като единствена и неоспорима истината.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 4Приеми котешката история като майтап. В свободното си време всеки може да се шегува и който иска, нека му става последовател.На мен котките са ми симпатични, но не мога да разбера как така котаракът се е оказал поет? Да не би да мяука в рими? Това трябваше да ни обяснят, з да има някакъв смисъл качването на материала. Прочитайки заглавието си помислих, че става въпрос за някакъв куриоз, но в крайна сметка нищо интересно не се казва.
3
5
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
ОК ненормално е, но това не прави по-малко ненормално, да представяш една котка за поет и въобще да такава степен да си вманиячен по котките.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Котка поет с последователи в социалните мрежи - до къде стигнахме!? Тъжно е гледаш тази човешка деградация, лудостта днес е издигната в култ, колкото по-ненормален си толкова повече те лансират.
1
3
 
10
 
! Отговори
хумaнгoид преди 4 години
Очакваме "Винету" на сАвременен бАлгарски, брааат....

Спонсорирани публикации