Брад Пит с признание: Не съм бройкаджия!

Актьорът заяви, че в момента е свободен
15 дек 2019 17:30, Иванка Гъркова
36
Брад Пит с признание: Не съм бройкаджия!
Снимка: Reuters

Коя е жената до Брад Пит? Обвързан ли е бившият на Анджелина Джоли? Това се питат фенове на актьора, след като таблоидите го нарочиха, че е бройкаджия и не си губи времето след развода. 

„Не че се опитвам да избягвам пресата, просто в момента не търся нищо за себе си“. Това каза звездата в интервю за „The New York Times“, с което коментира слуховете има ли наистина гадже.
 
„Не знам вече колко са жените според журналистите, с които съм се срещал през последните две-три години, но нито една от тези истории не е вярна“, обясни с усмивка той.
 
55-годишният актьор посочи, че не бяга от нови връзки, просто в момента те не са приоритет в живота му.
 
Алия Шокат и Чарлийз Терон са актрисите, с които свързваха Брад Пит. Освен тях, медиите писаха и за професора от Масачузетския университет Нери Оксман, както и за бижутера Сат Хари Халса.
 
Пит коментира още, че не чете пресата от 2004 г. насам. Като основна причина за това посочва прекалено негативните материали и текстове с невярна информация за него.  
 
„Не ме интересува кой си, защото животът е борба и е важно как всъщност възприемаш тази борба. Установих, че колкото повече остарявам, приемам всяка борба по-спокойно – като пореден ден в офис и като поредното предизвикателство, което ми носи настоящият ден“, допълва Брад. 
 
През септември 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод. Процедурата се проточи доста и двамата успяха да се споразумеят едва това лято.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не иска да чуе за жени Брад, след извратената бисексуална Анджелина. След като тя си махна детеродните органи и млечните жлези, сега подкрепяла дъщеря си(от Брад) да започне хормонална терапия за смяна на пола.
29
1
 
3
 
! Отговори
Ако си паралика преди 4 години
До Анонимен 27Ще си го боядисваш и оранжев ако ти е драго.Такива времена дойдоха.
28
0
 
2
 
! Отговори
Ми, да... преди 4 години
До Анонимен 25А и като е алкохолик, ще поживеете още една-две години и ще вземе ***. И после ще наследиш едни 150-200 милиона. Наистина, за какво ти е да се занимаваш, мила? Да не е Брад Пит?А, да. Той е БРАД ПИТ! Той е trophy man, ***! Всяка муртимилионерка или милиардерка би се омъжила за него само за да се хвали, че му е вдовица или му е бивша жена.Аз ако съм на Безос на Амазон бившата - веднаааага го взимам!
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е , бива го още , какво му е ? Само дете предпочитам тъмнокоси .А Джордж и Амал не се ли разделиха ?
26
1
 
6
 
! Отговори
Всеки баща и съпруг преди 4 години
До до 2знае. Да беше ни питал.:))))Няма жена, която да не изтрещи и изгърми след като роди. И да не и се обърне характерът на 180`. Проблемът е, че повечето такива си и остават и като мине следродилната депресия.Единствено имам съмнения за Дева Мария, но и там не е много сигурно.
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
алкохолик с проблем с гнева.разведен.плащащ издръжка на 7 деца ..направо идеален.
24
4
 
11
 
! Отговори
Snorky преди 4 години
Може да изиграе всичко, което мърда. Бъдеща легенда!
23
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги ме е дразнел, не разбирам овчото харесване. Радвам се че се натресе на Анджелина сега е като спуснат балон вместо да ми се разхвърля арогантен и самодоволен на екрана.
22
4
 
21
 
! Отговори
добре е преди 4 години
жив и здрав,млад и красив,нормален като всеки човек
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Македонка? :)))
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По татово време, ако изкараш 20 години с македонка даваха народна пенсия представям си какво му е било с оная скумрия.
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бившата му, след като премахна всичко женско от себе си, няма как да остане нормална. С такъв човек трудно се живее! Донякъде е добре, че се е отървал.
18
2
 
21
 
! Отговори
И.Б. преди 4 години
Много по-красив и по-мъжествен е сега. Да му се ненагледаш!
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роден е в края на 1963г. Малко повече от 55 лазарника е. Жив и здрав да е! Мъж съм и не върви да кажа че го харесвам, но да кажем че е актьор, който гледам с удоволствие.
16
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слаб е и няма двойна гуша, характерна за мъжете на неговите години. Добрата поддръжка си казва думата на стари години. На младини всеки е убав.
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимке, на неговите години ти ще си троен свлеч.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 Леееко преувеличи, мила- нито има гуша, нито замъглен поглед на снимката.А бе вие женурята сте страшна работа, бе! От нищото слон ще направите!
13
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е не е бройкаджия, защото вече е на 55-6 и тестостерона бая е намалел. Всъщност никога не е и бил бройкаджия, . Той едва ли е летел по тях.
12
5
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПЪРВО МУ СЕ ПАДНА ОТКАЧЕНАТА ДЕТО МУ ЗАЯВИЛА, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА ДЕЦА А ТОЙ ЧОВЕКА ИСКАЛ ДА СИ ИМА ДЕЦА И СЕ РАЗДЕЛИЛИ!!!И ОТ ТОЛКОВА ЖЕНИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМА ДЕЦА НАБАРА ЗЛОДЕИДА!ХАРЕСВА ЖЕНИ НО НАДАЛИ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ ДОВЕРИ НА НЯКОЯ! СЛЕД ДВЕ ОТКАЧАЛКИ
11
29
 
4
 
! Отговори
Анонимка преди 4 години
Вижте го само: дълбоки бръчки край очите, побеляла брада, гуша. Замъглен от алкохол поглед ...