Мъжките неща, които впечатляват жените

Какво забелязва нежния пол на пръв поглед
15 дек 2019 14:57, Иванка Гъркова
64
Мъжките неща, които впечатляват жените
Снимка: Pixabay

Първото впечатление е много важно. На коледното парти или по празниците, може да срещнете жена, която да привлече вниманието ви. Независимо дали всичко ще е случайност или ще имате уговорка, трябва да се погрижите за детайлите, защото за разлика от мъжете, представителките на нежния пол няма да пропуснат нищо от външния ви вид. 

 
Преди да отидете на купона или вечерята, няколко дни преди това се погрижете за вашата визия. Първо се погледнете в огледалото и помислете дали има нещо, което може да промените. Не е нужно да се подстрижете по последните модни тенденции, а просто да обърнете внимание на някои стърчащи косъмчета, които сте оставили да растат свободно. 
 
Вежди, нос, уши
 
Да, сигурно ще кажете, че мъжете, които си скубят веждите или ходят при специалист, за да им ги оформи, са с различна сексуална ориентация. Но това твърдение въобще не е вярно. Ще направите по-добро впечатление, ако от носа и ушите ви не се подават косми. Огледайте и бузите си и ако не можете да се справите с пинсетата, потърсете помощ на професионалист.
 
Помислете за подстрижка, ако скоро не сте посещавали фризьора си и косата ви е по-дълга от обичайното. Жената, с която излизате със сигурност ще забележи, ако имате "обрасъл" врат и свръхголеми бакембарди. 
 
Жените предпочитат по-поддържани мъже. Избръснатата брада и новата прическа със сигурност няма да останат незабелязани. 
 
Кои са другите неща, на които жените обръщат внимание вижте в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
1
 
! Отговори
...ценности.... ;) преди 4 години
...май стана сложно... Мъжете търсим " дълбоко гърло".... Жените търсят богати,преуспели,с пари....( Дамите след 35 поне...).... Май някои го получаваме...по един или друг начин,поне за малко.... ;). Мухаххахаа
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквито и да ги усуквате, аз с врагове не бих се събирала, така че си залепете етикетите и заплахите на челото и смело продължавайте напрет.
44
3
 
3
 
! Отговори
ау преди 4 години
До Анонимен 46Ти сигурно си някой кредитен милионер, или синчето му...
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пфф, не понасям женкари.
42
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"И най голямата красавица остарява и се сбръчква."Не и ако ги сменяш периодично... Мен живота на това ме научи след един неуспешен брак: "За какво ми е да се женя, за какво са ми повече деца? Защо не ги сменям на редовен принцип?". И да ти кажа, не се оплаквам особено. Не е имало проблеми, каквито е имало с бившата ми жена. Само при най-малкия намек за облаче на хоризонта и са ЧАЛ.
41
6
 
13
 
! Отговори
Danny преди 4 години
Еманципацията и феминистките са най-големият враг на семействата. Жените не осъзнават, че слушайки ги си усложняват положението многократно. Чакат принца на белия кон, за повечето не идва. Накрая прибират най-хрисимия, който да командват. После разбират, че не е това, което са искали. В целия този процес, тези мъже са безгласни букви, водени от мечта да се задомят и имат семейство. Не говоря за частта от мъжете, която съзнателно е решила да не участва в този филм. Има и такива.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои ни харесват жените и окосмени, дева и метросексуалната нация станахте
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сандо, мина ли рожденият ден, остаряваме с още една година, а.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
професия.кола.къща.облекло.подстрижка.аромат.обща визия.височина над 1.80.обувки..
37
2
 
24
 
! Отговори
Алабала преди 4 години
Изврати се светът. Мъжете искат жени като секс машини. Жените пък искат да си струва това дето ще го направят за мъжете. Няма любов и привързаност вече. Само изгоди, особено като минат 30те. Големи сметкаджиики. Мъжете без пари да не си губят времето с красивите жени. Да имаш деца е най -хубавото нещо. И най голямата красавица остарява и се сбръчква. Но хлапетата ти радват сърцето.
36
5
 
16
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
вадя го и го бия в масата голям и дебел и мацките са мои!!! .... за портофейла говоря
35
0
 
19
 
! Отговори
Норге преди 4 години
Преди няколко месеца в самолета на седалката до мен седна една "кукла", която разбра, че съм българин от телефонния разговор, който проведох на български преди да излетим. Не след дълго ми зададе тъпия въпрос, дали сервирали напитки в самолета, след което веднага си дойдохме на думата. Момата беше видяла часовника на ръката ми и възкликна: "Ауу, този часовник оригинален ли е или е реплика"? Там разговора приключи. И те така. Айде сега си говорете прическата ли впечатлява жените или сините очи!
34
1
 
15
 
! Отговори
Чило преди 4 години
Браво, най-елементарната статийка за кифли и кифляри, дето пожелават всяка сутрин "добро утро" по суратефтера. Разбира се, че жените ще ги привлича на първо място успехът и амбицията. Така както и солиден, успешен мъж няма да има никакви сериозни намерения към фризьорка или барманка.
33
0
 
18
 
! Отговори
дедо психолог преди 4 години
търсят будалавлюбен и с пари,за да го гърбят
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рамене, ръце, поглед, глас.Излъчването - мъжкар ли е! Ако е, това пречи ли на възпитанието и на кавалерството, което е склонен да прояви?И най-важното, почтен ли е?
31
0
 
5
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 4 години
Поредните Иванкини глynocmu - всичко зависи от типа характер на човека и впечатлителността му , независимо дали е мъж или жена ! Има хора ,които от пръв поглед веднага забелязват и най дребните детайли от външността на другите , а някои забелязват по-общи особености .
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До о даВикаш че най-добре е да си балканец, който не се къпе в неделя и мирише на чесън и ракия.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29В Южна Корея даже продават и гримове за мъже.
28
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да се къпе редовно и да си сменя гaщитe!Има етикетче по което се познава че трябва да е отзад.
27
1
 
12
 
! Отговори
ь преди 4 години
До Анонимен 29Що бе, има мъже които се грижат за себе си точно като по-горе описаното. Аз го намирам за извратеняшко в неприятния смисъл, но те си настояват така да си изглеждат.Аз по принцип забелязвам мъжа като цялостна концепция, просто трябва образа да е хармоничен в съчетание с изявлението: поведение, манталитет, изказ, реакции, а не като сбор от някакви участъци.