Крадец или опосум? Диво животно опустоши офис в Австралия

За щастие му се разминало, защото изглеждал сладък
23 яну 2020 18:11,
12

Необичаен офисен досадник създаде хаос в офис в Австралия. Бри Блейкърман, изследовател в Австралийския национален университет в Канбера се върнала от почивка и заварила в офиса си пълен хаос.

Тя помислила, че крадци са нахлули на работното й място. Наглецът обаче се оказал най-обикновен опосум,  който за негово щастие се оказал достатъчно сладък, за да му се размине, пише Huffington post.

Нелепата случка бързо стана популярна в Twitter.

Бри обяснява, че е повикала помощ от служители от университета, за да хванат опосума, но без насилие. Той обаче явно много е харесал новия си хабитат и до полунощ не бил проявил желание да се премести.

Донесли му кашон и пресни плодове, но той бил упорит. Прекарал няколко дни в офиса на Бри, докато сам не напуснал офиса й по същия начин, по който и дошъл - през вентилацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: офисавстралияопосум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
НАГЛЕЦ преди 4 години
Хубаво животно ! Става ли за домашен любимец ? А за домашна любимка ? М ?
11
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До от.Сидней.АвстралияБРАВО ОТ ТАМ СИ!!!ТОВА Е ЧЕТКООПАШАТ ПОСУМОПОСУМ И ПОСУМ СА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ И ДА ИМА ОПОСУМИ В АВСТРАЛИЯ НО ТОВА НЕ Е ОПОСУМ!!РАЗБРАХ ГО СЛУЧАЙНО ОТ СТАТИЯ 10 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА ЗА ОПОСУМИТЕ НО ТИ МЕ ИЗПРЕВАРИ ! СУМАТИ ВРЕМЕ ГО ГЛЕДАХ ПОСУМ ЛИ Е ИЛИ ОПОСУМ ;D
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на снимката не е опосум...
9
0
 
1
 
! Отговори
Две папки паднали преди 4 години
на земята и тая е получила нервен срив....*** и проблема, чак до българия стигнал.
8
0
 
5
 
! Отговори
Лиза Майнели преди 4 години
колко е сладичко,да си го цункам
7
0
 
11
 
! Отговори
нали бря преди 4 години
То журналиста е големият,ОПОСУМ
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав си де в Австралия няма опосуми тогава каквото там е това готиното животинче не съм зоолог пък и не съм милионер че да обикалям света и да изследвам екзотични видове.Пък и кво да направя че тоя дето е писал статията е имал явно двойка по география в средното това не е мой проблем.
5
4
 
2
 
! Отговори
пери преди 4 години
До от.Сидней.АвстралияНе се казва "разклонение", а разновидност. И като не е опосум, какво е? Не му знаеш името на български ли?
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опосумът е протестирал в офиса срещу австралийското правителство дето подпали горите че да ги продава за дърва учейки се явно от нашенските к.ретени.И опосума си е казал тъй ли вие като ми съсипахте дома и ми подпалихте гората аз сега пък ще живея в и ще ви п.икая на офисите ши.бани капиталисти такива.
3
1
 
17
 
! Отговори
от.Сидней.Австралия преди 4 години
Какво общо има опосума с посума бе алооу! От кога в Австралия имаме опосуми, това е някакво ново откритие. Преписвачи невежи да бяхте проверили елементарни неща преди да изтропате бисери. Опосума е животно в Америка и не съществува тук. Тук има посум което е тотално различно живото, няма нищо общо. Еволюционо е братовчед на коалата, разклонение на коалата. Дву утробно е, има торбичка, а като пораснат маклите ги носи на гърба си както коалите.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрах какво точно му е "опустошил" на офиса, дори принтираните листи си седят кротко на бюрата, непокътнати, нищо не е разместено... А, чакай, за "журналистика" става дума тук...
1
0
 
21
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Сладко животинче. Искало е да разбере какво е да работиш в офис, ама не му харесало и напуснало. И се накефих от реакцията на хората.