#Вкъществуване - полезни и забавни идеи, докато сме у дома

Лидл България стартира онлайн платформа
Обновена: 12 май 2020 17:01 | 9 апр 2020 15:40, Александър Попов
#Вкъществуване - полезни и забавни идеи, докато сме у дома
Заради въведеното извънредно положение и борбата с новия коронавирус, хиляди българи спазват карантината и са у дома. Повече от всякога семействата са заедно, а времето ни позволява да обърнем внимание и на различни хобита в домашна обстановка.
 
В полза на своите потребители Лидл България създаде новата онлайн платформа #Вкъществуване, в която всеки ще може да намери разнообразно съдържание от теми и съвети за дните, които предстои да прекара вкъщи.
 
Как да създадете уютен офис вкъщи? Как да си направите домашна мака за лице? Как да #вкъществувате с любимите хора между четири стени? Как да поддържате добра спортна форма по време на изолация? Това само част от въпросите, на които може да намерите различни и интригуващи отговори.
 
Всеки може да се вдъхнови в различните секции, посветени на дома и градината, семейството, спорта и красотата, кулинарното вдъхновение, арт и крафт проектите.
 
В тях ще "гостуват" любими шеф-готвачи, инфлуенсъри и гост автори, които ще разкрият различни трикове и ще представят своите полезни съвети.
 
Наближаващият Великден също е акцент в новата платформа. Няма да го отбележим по познатия начин досега, но пък домашният уют и празничната обстановка са задължителни. Не пропускайте новаторските идеи за боядисване на яйца, рецепти за вкусно агнешко, декорация на трапезата.
 
Следвайте съветите за едно по-хубаво #Вкъществуване, за да кажем заедно #ВкъщиСмеДобре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още по темата: ЛидълВкъществуване
Още от