Любов по време на пандемия: Как се справят новите двойки?

Три различни истории за това, какво е да си във нова връзка под карантина
10 апр 2020 21:11, Нели Христова
16
Любов по време на пандемия: Как се справят новите двойки?
Снимка: Pixabay

Коронавирусът се оказа предизвикателство и за новите двойки, които тепърва са се събрали или все още не са живяли заедно. Това са историите на три различни двойки, които се озовават в три различни ситуации - Кейлин е в Испания и заживява с мъж, с когото се запознава преди едва няколко дни в приложение за срещи. Моли и Стюарт заживяват заедно, но не по начина, по който са планирали, а Роузи не може да вижда човека, когото обича.

През януари Кейтлин напуска САЩ, за да пътува по света. Озовава се в Испания точно преди страната да бъде блокирана заради пандемията.

"Сега живея с мъж, с когото се запознах в Bumble. С него сме били само на две срещи. Дойдох тук, в Малага, но трябваше да се върна в Мадрид. Но там заразата се разпространи бързо. Той тъкмо се местеше в нов апартамент и аз... се нанесох с него", раказва тя.

"Градим първия месец от връзката си, но се чувствам така, все едно е третата година, в която сме заедно. Прекарваме времето си като всички нормални хора - пазаруваме, готвим, опитваме се да тренираме заедно, но в повечето случаи отваряме бутилки вино заедно", разказва Кейтлин. Двойката все още прави някои неща по отделно, Кейтлин например, танцува сама.

"Често се караме, защото родителите и на двама ни, които са заедно от 40 години, ни дават съвети как да се справяме. Понякога трябва да си замълчиш, понякога трябва да издигнеш граници. Все още се учим", допълва тя. Но нещата при тях не се получават перфектно - след около 40 дни връзката на Кейтлин се разпада и тя се изнася от апартамента.

Моли и Стюарт са заедно от девет месеца. Това е първият път, в който живеят заедно. Двамата живеят на различни места в Лондон, но когато започва блокадата, те решават да се установят в дома на родителите на Стюарт.

"Двамата все още не сме се избили, нямаме големи проблеми. Родителите му все още ме харесват, не са започнали да ме мразят, а баща му все още се смее на шегите ми", казва Моли. А Стюарт добавя, че единственият й проблем е, че има невероятна нужда редовно да пазарува неща от "първа необходимост". Цялото семейство се разхожда често заедно в близката гора.

"Хубаво е, че семейството му е тук, тъй като моето живее прекалено далеч - в  Нова Зеландия", казва Моли.

За разлика от тях, Роузи е сама - тя тъкмо започва връзка, когато се оказва, че не може да напуска дома си.

"Виждахме се често, но всичко беше все още в начален стадий. Казахме си, че искаме да я караме по-бавно, но сега нещата вървят толкова бавно, че въобще не се движат. В момента, в който започна карантината, ние изпаднахме в лимбо - все още не бяхме във връзка, но си пишехме много. Това е доста гадно", разказва Роузи. Тя живее с майка си и брат си. Всеки ден те гледат анимации заедно. Това не им се случва често, тъй като братът на Роузи има лекции в университета.

"Изпращаме си гласови съобщения, което е много мило, но ни е и изключително трудно, тъй като не сме се виждали от месец, което е тъжно", споделя Роузи.

"Не знам как ще се развият нещата, засега обсъждаме да отидем Берлин заедно", добавя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
А аз на една от Каспичан.
11
0
 
10
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Аз минах на ръкоделие
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега им е евтиния. Не се налага да плащат ресторанти и романтични уикенди
9
5
 
4
 
! Отговори
SS преди 4 години
Със жена ми сме в самоизолация още преди да въведат ИП.В наш имот в едно планинско село.Днес тя ми пусна в ютуб коронавирус кючек.Започна да играе,а аз и казах ако иска да се качи на масата.Вижда ли ли сте азиатка да играе кючек.Ама го докарва.После ми се хвърли на врата и поиска да правим sex.Въобще настроението е отлично!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как..То желанието е едно,но реалността е съвсем друго нещо.Та как се оправят ли? Сами и ръчно.Организма им просто си го желае. То хормони То чудо! Та това е начина да се освободи от напрежението всеки! Друго си е реално но....
7
2
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Няколко пошли историйки, не ме въодушевиха особено много.
6
0
 
13
 
! Отговори
Интересен факт преди 4 години
В Ухан след пика на раводите последва бум на сватбите.Двойките които са минали теста на карантината вероятно ще останат завинаги заедно :)
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клауд простотията зацикли всички вкъщи, а Скайпът не е нова компютърна технология.Сега всички ще фрийлансват
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, мерак и желание да има, шъ му намерят "цаката", особено с новите компютърни технологии....Скайпа в помощ!-))))))))))
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тяхно добро е. Епидемията ще намали непланираните бременности.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сексът кара планетата да се върти.
1
2
 
16
 
! Отговори
Ромео преди 4 години
Еванта ще спаси света.