6 промени за повече щастие в дома ви

Устройте си успокояващо кътче
14 юли 2020 23:00, Михаела Лазарова
1
6 промени за повече щастие в дома ви
Снимка: Istock

Домът е мястото, в което намираме спокойствие и отмора. За да бъде нашата истинска крепост, която ни дава сигурност, уют и щастие, той трябва да е обзаведен, подреден по наш вкус, така че да намалява стреса и да ви накара да нямате търпение да се приберете.

Как да направите дома си по-щастлив с няколко малки промени?

Намалете до минимум бъркотията

Много хора не си дават сметка как разхвърляният им дом влияе на нервната им система, на психиката, на продуктивността и нивата на стрес. Колкото по-малко се затрупвате с разхвърляни дрехи и вещи, толкова повече щастие ще изпитвате, защото нивата на стрес ще са снижени, а домът ви ще бъде вашата подредена и уютна крепост.

Изложете на показ знакови за вас вещи

След като въведете ред и подредите бъркотията вкъщи, оставете на показ предмети, вещи, награди, сувенири, които означават много за вас. Те ще ви помогнат да се усмихвате всеки път, когато ги видите. Ще извикват приятни спомени и ще повишават усещането за щастие и уют в дома.

Изразете личността си чрез обзавеждането и подредбата

Домът носи огромна част от личността на стопаните си. Изборът на интериор, начинът, по който подреждаме и аранжираме жилището си, цветовете и материалите, които избираме, са продиктувани от личността ни. Затова е важно да не следвате каталози и предварително демонстрирани начини за съчетаване на мебелите и цветовете, а да следвате собствената си идентичност и вкус.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Беселина преди 3 години
И един съвет от мен - ако още не сте, разведете се и си живейте живота!