В очакване на първото си дете: Ема Робъртс впечатлява със стил

Актрисата дълго време успя да скрие бременността си
Обновена: 2 авг 2020 19:16 | 2 авг 2020 19:15, Дарена Найденова
1
В очакване на първото си дете: Ема Робъртс впечатлява със стил
Снимка: БГНЕС

Въпреки известността си и милионните си последователи, Ема Робъртс успя да скрие бременността си. Щастливата новина беше съобщена от Us Weekly в края на юни, а майката на актрисата я потвърди. Това ще е първо дете за звездата и приятеля й Гарет Хедлънд, с когото са заедно от година. 

Робъртс се присъединява към другите звезди майки, които ще родят през 2020 година. Съвсем наскоро Софи Търнър дари съпруга си Джо Джонас с първата им дъщеричка, Джена Дюан, Сиара и Джесика Бийл пък станаха родители още веднъж, а Ники Минаж преди седмица обяви, че е бременна. 
 
Бременността по време на карантина никак не е лесна, тъй като излизанията сред хора са лимитирани, а носенето на предпазни маски в жегата може да предизвика сериозно неудобство. Затова Робъртс е заложила на домашния уют, където обаче продължава да показва завиден стил. 
 
Тя често публикува снимки в социалните мрежи, а една от последните й е пример за перфектната визия за бъдещи майки. През уикенда актрисата за първи път показа бременното си коремче, демонстрирайки как една от най-популярните тенднеции в роклите през това лято. 
 
Какъв е стилът на бъдещата майка вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тази Ема Робъртс скоро я гледах в един филм. Беше с едно йога клинче. Жестоко тяло има, просто е невероятна. Малко е нисичка, но пък е пропорционална и не и пречи. Баща и е Ерик Робъртс, а леля и е Джулия Робъртс