Уилям, Кейт и децата на частна прожекция

Вижте какви тоалети избраха те
29 сеп 2020 23:40, Дарена Найденова
10
Уилям, Кейт и децата на частна прожекция
БГНЕС

През годините принцеса Шарлот често се комбинира по стил с Кейт Мидълтън, а принцовете Джордж и Луи носят почти еднакви тоалети с тези на принц Уилям. Много рядко обаче се случва и петимата да бъдат в тон, освен ако не броим снимките за коледните картички.

Сега обаче кралското семейство изненада всички, когато публикува нови снимки от частна филмова прожекция, състояла се в задния им двор. Петимата членове на фамилията се бяха съчетали перфектно по стил и посрещнаха сър Дейвид Атънбъро. Той им показа последният си документален филм „A Life on Our Planet“.
 
За специалния повод Кейт беше облякла дълга рокля от шамбре, която пасваше по цвят и материя с маратонките на Шарлот. Принц Уилям и малкият Луи носеха сини пуловери с копчета, които експертно се съчетаваха с ризата на Джордж. От снимките, публикувани в официалните социални профили на семейството, се вижда как петимата посрещат сър Дейвид Атънбъро.
 
Появата на режисьора е зарадвала най-много Шарлот, която гледа към Атънбъро с отворена уста. На друга снимка пък се вижда как Джордж, който е голям фен на Дейвид, разглежда огромен зъб на акула, който му е бил подарен от изследователя. Според двореца, сър Дейвид е намерил зъба по време на семейната си почивка в Малта през 1960 година.
 
Режисьорът е дългогодишен приятел на кралското семейство. През 1985 година той получава рицарско звание за изследователската си работа. Миналата година 94-годишният Атънбъро и принц Уилям се появиха заедно на конференция в Давос, където говориха за климатичните промени.
 
Още новини за британското кралско семейство четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Уилям, Кейт и децата на частна прожекцияВижте какви тоалети избраха те"Не мога да ви опиша колко силно съм развълнуван от тоалетите им.
4
3
 
4
 
! Отговори
Леле до 4 преди 3 години
Питанията ми, разбира се, са риторични. Потърсете в света на Гугъл какво значи ирония. Номер 2 чистосърдечно ги нарече каквото са, изобщо не се интересува от имената и характерите им, както не ни интересуват и 99% от българите. Дреме ни на кино ли са били или със запек в тоалетната. Особено в момент, в който държавата ни ври и кипи от скандали и се тресе от протести. Но ще кажа и нещо позитивно: Красотата на английските жени даде на Света велики мореплаватели!!! Това е факт неоспорим!!!
3
2
 
7
 
! Отговори
Леле до 4 преди 3 години
Толкова е сладко (сърчице)! Извинете, за шапките, тъй фриволно разпространени сред метафизично красивата бритиш аристокрация, бихте ли ни осветлили? Питам, понеже съм простовата балканска ***, която не разбира защо французите от Париж до Лион и от Страсбург до Кан се търкалят от смях с въпросните шармантни елементи (сърчице)! За прословутата английска хубост няма да споделя какво казват французите :) има го в един от филмите за Астерикс хаха
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2 Напротив първо Уйлям е името на таткото , второ Джордж е чудесно дете и прилича на татко си и на покойната си баба Даяна, а другите две по малки деца приличат на майка си и на нейната майка и са нахакани особено момичето.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принц Уилям е същия ръб като татко си и дядо си.